OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

O σφαγέας την “έπεσε” στον Μπάιντεν: “Έχεις τα χέρια σου βαμμένα με αίμα”

Ο ψευτοσουλτάνος κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι «έχει τα χέρια του βαμμένα με αίμα» με τη στήριξη που παρέχει στο Ισραήλ

Ο δολοφόνος των λαών με σφοδρή επίθεσή του προς τον Τζο Μπάιντεν τον κατηγόρησε ότι «έχει τα χέρια του βαμμένα με αίμα» με τη στήριξη που παρέχει στο Ισραήλ καθώς το εβραϊκό κράτος συνεχίζει τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του στη Λωρίδα της Γάζας.

«Γράφετε ιστορία με χέρια βαμμένα σε αίμα», είπε ο σφαγέας απευθυνόμενος στον ένοικο του Λευκού Οίκου, επικρίνοντας την αμερικανική κυβέρνηση ιδιαίτερα για την έγκριση πώλησης νέων οπλικών συστημάτων στο Ισραήλ «που εξαπολύει δυσανάλογες επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας».

Νωρίτερα σήμερα, η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν ενέκρινε την πιθανή πώληση κατευθυνόμενων όπλων ακριβείας, ύψους 735 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Ισραήλ και κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν ότι δεν αναμένεται το Κογκρέσο να αντιταχθεί στη συμφωνία, παρά τις συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

«Τα παλαιστινιακά εδάφη είναι τόποι θυμάτων διωγμών, δεινών και αιματοχυσίας, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες περιοχές που έχασαν την ειρήνη με το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και εσείς αυτό το υποστηρίζετε», πρόσθεσε ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος απευθυνόμενος στον Αμερικανό ομόλογό του.

Αντιμέτωπος με τις σφοδρές εχθροπραξίες μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί την παραδοσιακή αμερικανική υποστήριξη στο δικαίωμα του εβραϊκού κράτους στην αυτοάμυνα.

Σχετικά Άρθρα

Πέθανε ο καθηγητής φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς

otavoice

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση στο Ζόλινγκεν

otavoice

Πέθανε η Τζούλια Δημακοπούλου, εμβληματική μορφή της σύγχρονης ελληνικής τέχνης

otavoice

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Παγγαίο: 14.000 στρέμματα έχουν καεί μέχρι σήμερα

otavoice

Αύριο, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε έξι περιφέρειες

otavoice

Σε συναγερμό η Χαβάη: Πλησιάζει η τροπική καταιγίδα Χόνε

otavoice