OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τουρκία: Άναψαν… φωτιές στον ψευτοσουλτάνο οι πυρκαγιές – Άγριες αποδοκιμασίες και μπουγέλο στον Τσαβούσογλου

Η έλλειψη κατασβεστικών μέσων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πρωτοφανείς πυρκαγιές, αποτελεί βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Ισχυρές αναταράξεις έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Τουρκίας οι δασικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Το καθεστώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για την αντιμετώπιση της κατάστασης, με τις φλόγες να αφήνουν πίσω τους τέσσερις νεκρούς και μεγάλες ζημιές σε δεκάδες χωριά και κάποια ξενοδοχεία, σε 17 επαρχίες, στην καρδιά, μάλιστα, της τουριστικής σεζόν.

Χαρακτηριστικό της οργής κατά της κυβέρνησης του ψευτοσουλτάνου είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως από χθες στα social media, με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου να γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών πολιτών κατά την επίσκεψή του στην Αττάλεια, με τους συγκεντρωμένους να ρωτούν επίμονα τον ΥΠΕΞ της γείτονος, γιατί δεν υπήρξε επαρκής υποστήριξη από αέρος, στις επιχειρήσεις κατάσβεσης.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών πέταξαν νερό εναντίον του Τσαβούσογλου, πριν ο ίδιος αποχωρήσει από το σημείο. Πρόκειται για εικόνες διόλου συνήθεις για τα τουρκικά δεδομένα.

Πάντως, από την πλευρά του, ο σφαγέας που ζει στον δικό του κόσμο, διέταξε χθες έρευνα για… δολιοφθορά, βλέποντας «δάκτυλο» του κουρδικού αυτονομιστικού αντάρτικου του PKK και μιλώντας για «προδοτική ενέργεια».

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

otavoice

Μητσοτάκης: Ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να επανενωθεί η Κύπρος

otavoice

Microsoft: Το ψηφιακό «βραχυκύκλωμα» επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows

otavoice

Υεμένη: Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι Χοντέιντα

otavoice

Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

otavoice

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice