OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Οργή για καθηγητή στην Τουρκία: “Οι άντρες μας περιμένουν τις Ουκρανές αλλά αυτές πάνε στην Ευρώπη” (Βίντεο)

Σφοδρές και δικαιολογημένες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Τουρκία και οχι μόνο, οι δηλώσεις του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού της Κωνσταντινούπολης, Χασάν Κονί, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Και ενώ ο Δρ Χασάν Κονί ανέλυε την άποψή του ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να διαχειριστεί τη μετανάστευση από την Ουκρανία, είπε: «Φυσικά, οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές, αλλά δυστυχώς αυτές πάνε στην Ευρώπη».

Αυτή η δήλωση φυσικά προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταδίδουν τουρκικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να διαχειριστεί τη μετανάστευση από την Ουκρανία λόγω του πολέμου, ο Χασάν Κονί δήλωσε ότι ο αριθμός των μεταναστών είναι 1,5 εκατομμύριο και πρόσθεσε:

«Θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Φυσικά, οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές, αλλά δυστυχώς αυτές πηγαίνουν στην Ευρώπη. Αυτό είναι άλλο θέμα. Το λέω ως λογοτεχνική αναφορά, αλλά «αυτό αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Το αναφέρουν και ως ευκαιρία», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορία κινδύνου 4 για σήμερα

otavoice

Λίβανος: Τουλάχιστον εννέα νεκροί μετά από αεροπορική επίθεση του Ισραήλ

otavoice

Ουκρανία: Κατάρριψη 14 ρωσικών drones – Το Κίεβο χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους καταγγέλλει η Ρωσία

otavoice

ΕΟΔΥ: Σε καθεστώς υγειονομικής επιτήρησης η Ηλεία

otavoice

Τουρκία: Μάχη με τις φλόγες για τρίτη μέρα στο Κορδελιό της Σμύρνης

otavoice