OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας

Tο τριήμερο 8-9-10 Απριλίου

Από την Δευτερα (4/4) πολλοί αναβάτες άρχισαν να καταφθάνουν στις Σέρρες εν όψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ΜΟΤΟ που διεξάγεται στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 8-9-10/4/22.

Δοκιμές επί δοκιμών λίγο η αστάθεια του καιρού που δημιούργησε προβληματισμούς για την επιλογή των ελαστικων φθάσαμε σημερα αφού όπως εχω ξαναγραψει <<Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ>> σε μια ηλιόλουστη μέρα κατά την οποία στον αέρα η θερμοκρασία στο Αυτοκινητοδρόμιο έφτανε του 25 βαθμούς.

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετοχών αφού στην πίστα εφθασαν 135 μηχανές εκ των οποίων σήμερα Παρασκευή τον Τεχνικό Ελεγχο πέρασαν 126 μηχανές από την Ελλάδα , την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Σερβία ,την Τουρκία και τα Σκόπια.

Χθες, Παρασκευή ημέρα ελεύθερων δοκιμαστικών με χρονομέτρηση για να εχουν άποψη οι οδηγοί για το πως κινούνται και οι οργανωτές για να χωρίσουν τις κατηγορίες των 1000 και 600 κ.εκ σε δυο κατηγορίες αφού οι συμμετοχές ηταν πολλές για την <<σχαρα>> του Αυτοκινητοδρομίου και θα υπάρχει θέμα ασφάλειας σε μια δοκιμασία με υπεράριθμους αναβάτες μέσα στην πίστα.

Η χρονομέτρηση στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ φέρει την υπογραφή της αναγνωρισμένης S – TIMMING που έχει καταξιωθεί στον χωρο του Μηχανοκινητου Αθλητισμού Παγκοσμίως αφού εμπιστεύονται την εν λόγω εταιρεία για την έκδοση αποτελεσμάτων σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε όλα τα σημεία του πλανήτη, Στην σελίδα της εταιρείας μπορούν οι αγωνιζόμενοι και οι θεατές να βλέπουν τα γυρολόγια στην πίστα .

Σήμερα Σαββατο ξεκινά η μερα απο το πρωι 09.00με χρονομετρημένα δοκιμαστικά για να δημιουργηθούν εκ των αποτελεσμάτων οι <<σχάρες>> εκκίνησης των κατηγοριών.

Υπολογιζουμε ότι κατα τις 12.30 θα έχουν τελειώσει οι διαδικασίες των χρονομετρημενων δοκιμαστικων και στις 13.00 θα αρχίσουν οι αγωνες κατά κατηγορία οι οποίοι θα τελειωσουν στις 18.00.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 10/4/22 ξεκινούν οι αγωνες κατα κατηγορία από τις 09.00 και θα τελειωσουν στις 16.30.

Τα χρονόμετρα σήμερα έδειξαν ότι ο συναγωνισμός ειναι μεγάλος κάτι που εγγυάται το υπέροχο θέαμα που μπορούν να προσφέρουν οι αναβάτες των μηχανων.Σαφως και η πανδημία στέρησε από τους περισσότερους δυο χρόνια σοβαρό ανταγωνισμό και σημερα εισπράξαμε αυτην την στέρηση των αναβατων που δεν χορταίνουν να οδηγούν.

Η είσοδος για όλες τις ημερες του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος 2022 είναι ελεύθερη αρκεί οι θεατές να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πανδημία.

Θεωρώ ότι εκτός από το θέαμα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ πρέπει να έχουν εικόνα των αναβατών.Εικόνα από την προετοιμασία ,εικόνα από την διαδικασία πριν βάλουν μπροστα τα μοτέρ των μηχανών τους για να καταλάβουν βλέποντας αυτούς τους αναβάτες πόσο σημαντικά είναι η στολή ,οι μπότες, τα εξαρτηματα και τα ΚΡΑΝΗ για την ασφαλή και πολύ περισσότερο την γρήγορη οδήγηση.Οι οδηγοί της μοτοσυκλέτας είναι οι περισσότεροι παρεξηγημενοι από την κοινωνία αλλα εδω ειναι και το μεγάλο ΛΑΘΟΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ!

Εντελώς πληροφοριακά να αναφέρω ότι τα ρεκόρ πίστας στις μηχανές έχουν καταγραφεί σε αγωνες του Βαλκανικού Πρωταθήματος .

Στις Μηχανές το ρεκόρ πίστας των 3.186 μετρων των Σερρων κατέχει ο Βούλγαρος ΚΑΡΑΝΥΟΤΟΦ ΑΓΓΕΛΟΣ με χρόνο 1.17.615 Στα πρωτοτυπα αυτοκίνητα ο Καιτατζής Παναγιωτης με Brabham και χρόνο 1.08.771 στις 19/11/21 και στα αυτοκινητα ο Marvin Dienst με AMG GT3 με χρόνο 1.12.410.στις 11/3/18.

Η ασφάλεια που παρέχει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων η εμπειρία της οργάνωσης και η S-TIMMING υπογράφουν για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με πολύ θέαμα και πολύ ανταγωνισμό για το ποιές ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ.

Βασίλης Περδικίδης 

Σχετικά Άρθρα

Μεντβέντεφ: Casus belli για τη Ρωσία η ένταξη της Ουκρανίας στο NATO

otavoice

Ιράν: Απορρίπτει τις κατηγορίες περί ιρανικού σχεδίου συνωμοσίας

otavoice

Στο «κόκκινο» σήμερα και αύριο ο υδράργυρος – Πότε θα δροσίσει

otavoice

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice