OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

To Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών… αναβαθμίσεων συνέχεια!

Εδω και λίγο καιρό, αν και η θέση μου είναι πολύ λεπτή γιατί Διευθυνων Συμβουλος ορίστηκε από τον Δημαρχο και πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου ο κ.Θεόδωρος Βασιλακίδης.

Ειναι λογικό οι ανάγκες του Δήμου να μην επιτρέπουν τον πρόεδρο να αφιερωνει αρκετό χρόνο και επειδή γνωρίζει την δυναμική του χώρου τοποθέτησε στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου τον κ.Βασιλακιδη άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, άτομο που γνωρίζω από τότε που ηταν πέντε(5) χρονων (πριν μισό αιώνα) και σαν μεγάλη αδυναμία του θείου του ,οικογενειακού μας φίλου κ.Γιάννη Βασιλακίδη τον είχε συνέχεια μαζί του.Περίμενα λίγους μηνες γιατί οποιαδήποτε άποψή μου, υπήρχε η πιθανότητα οι γνωρίζοντες την σχέση μου με τον διευθυνοντα συμβουλο να κρινόταν μονόπλευρη και οχι αντικειμενική.

Οι γνωρίζοντες αναγνωρίζουν την σχέση μου με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από την ίδρυση της ΛΑΜΣ (1975) την πολυετη συμμετοχή μου στο Πανελληνιο πρωταθλημα Ραλλυ και την μεχρι τωρα σχέση μου με όλες τις διοικησεις και τα μέλη της ΛΑΜΣ και  κατ΄επέκταση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρων αυτή η πολυετής ενασχόληση  με το άθλημα ‘ηταν λογικό να με φέρει σε επαφή με πολλά άτομα του αθληματος σε όλη όλη την χωρα να συνεργαστουμε να διασκεδάσουμε και να έρθουμε σε τριβη αρκετές φορές όταν θιγόταν τα συμφέροντα της ΛΑΜΣ.
Ολα τα παραπάνω με απαγορεύουν  να μην στηλιτεύσω  αν διακρίνω ότι ο παιδικός μου, φίλος πρόεδρος του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ, παρεκκλίνει της πορείας αναβάθμισης του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ.
Το εχω ξαναγράψει και ίσως δεν θα χρειασθεί να το επαναλάβω αρκετές φορές ακόμη γιατί εχει εμπεδωθεί από πολλούς ,ότι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ σημαίνει ΛΑΜΣ χωρίς την Λεσχη Αυτοκινητου και Μοτοσυκλέτας Σερρών ο χωρος είναι σαν να μην υφίσταται.
Λάθη γίνονται ( κλείσιμο του Αυτοκινητοδρομίου για την κατασκευή του τειχίου για το dragster ενώ μπορούσαν να βάλουν τα “Τζέρσεϊ” μπροστά  από πίσω να γίνονται οι εργασίες και η πιστα να λειτουργεί) και θα γίνονται από ανθρώπους που δουλεύουν είναι κανόνας της ζωής και τον σέβονται όλοι. ετσι περίμενα λίγο καιρό ωστε να εχω μια γενικη εικόνα για την πορεία του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ αφού έμεσα πέρασα κάποια πράγματα που πρέπει να λάβει υπόψη της η ΝΕΑ διοίκηση γιατί έχω τους λόγους μου που θέλω όταν αποχωρήσει, να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και σε ένα νέο άτομο που ανέθεσε ο δήμαρχος ρόλο στο νέο ΔΣ τον γιατρό Απόστολο Γιουρη με αναγνωρισμένο το πάθος του και τις γνώσεις του για τον χώρο του Αυτοκίνητου ιδιαίτερα. Η αμφιβολία που  είχα , για τον χρόνο του γιατρού που κατά γενική ομολογία δεν είχε χρόνο, λύθηκε από τις πρώτες μέρες που έκλεβε χρόνο από την οικογένειά του την διασκέδαση του ,την ξεκούρασή του και την δουλειά του για να είναι συχνή η παρουσία του στο Αυτοκινητοδρόμιο ώστε να εγκλιματιστεί και να γνωρίσει εκ των έσω τα θέματα που αφορούν το σπορ που λατρεύει.
Παμε και στα ευχάριστα που είναι πολλά! Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα .θα αρκεστώ να αναφέρομαι  στην ΛΑΜΣ και το ΔΣ του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ που σαφώς στηρίζεται από τον δήμαρχο, οι φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θα διαπιστώσουν θεαματικές αλλαγές στον χώρο ,ριζοσπαστικές προτάσεις ,πάντα σύμφωνα με τους νόμους και τους όρους της άρχουσας του σπορ ΟΜΑΕ  και εκδηλώσεις πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα που θα φέρουν στην πόλη χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμοί από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Ας μη μας διαφεύγει  ότι οι καλύτεροι πελάτες του Αυτοκινητοδρομίου είναι οι από βορρά γείτονες.
Συγκεκριμένα event γνωρίζω που έχουν κλείσει αλλά θεμιτό είναι πρώτα να γίνει η ανακοίνωση από την ΛΑΜΣ και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ και μετά θα έχουμε να αναλύσουμε και να γράψουμε αρκετά.
Ηδη από το Σάββατο (2/4) που άρχισαν τα δοκιμαστικά DRIFT ολόκληρο το Απρίλιο και τον Μάιο ειδικά οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη με συνεχή event που θα κορυφώνονται τα Παρασκευοσαββατοκυριακα.
Εμείς από το ΟΤΑVOICE.GR ευχόμαστε καλή ευκολία σε όσα έχετε αποφασίσει να οργανώσετε η ΛΑΜΣ και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ μιας και την επιτυχία την εγγυώνται οι γνώσεις και η εμπειρία των στελεχών της ΛΑΜΣ και η  ΑΣΦΑΛΕΙΑ  που παρέχει το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ.
Βασίλης Περδικίδης

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice