OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παγκόσμιο και Ελληνικό Πρωτάθλημα DRIFT στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Μια ακόμη διοργάνωση υψηλού επιπέδου και λαμπρής εφαρμογής των κανονισμών έλαβε τέλος στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών την νύχτα της Κυριακής αφού τα στελέχη και οι άρχοντες του αγωνα μετά από ένα εξουθενωτικό τετραήμερο αποχώρησαν μετά τις 22.30 από το χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Η διοίκηση του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΊΟΥ ΣΕΡΡΩΝ πατώντας σε γνωστά και σταθερά βήματα έκανε ότι μπορούσε για να υπάρχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Δεν θα αναφερθώ προσωπικά σε κανέναν αφου το αποτέλεσμα το πιστώνονται άπαντες.

Με αλυτάρχη του αγωνα τον κ.Καρκάνη για τον οποίο παραβλέπω τις όποιες διοικητικες διαφωνίες του στο παρελθόν(κάτι φυσιολογικό) με τον κουμπάρο μου αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΤΑΛΙΟ διέπρεψε με την απόλυτη τήρηση των κανονισμών τις τάχιστες και ορθές αποφάσεις του ωστε να μην δημιουργηθούν θέματα κατά την διάρκεια του αγωνα.

Πρόεδρος Αγωνοδικών και παρατηρητής του αγώνα ο κ. Κωνσταντίνου Στέργιος, ένας άνθρωπος που για μενα προσωπικά αμφιβάλλω αν υπάρχει έτερος που να γνωρίζει άπταιστα τους κανονισμούς του ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ τόσο της ΟΜΑΕ όσο και της ΑΜΟΤΟΕ. Εδωσε ραγδαία λύσεις και όταν έσπασε μοτέρ και γέμισε η πίστα 500 μέτρα λάδια καθαρίστηκε σε χρόνο dt αφού είχε προνοηθεί να βρίσκεται στο χωρο ειδική σκούπα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς ερωτηματικά και σε χρόνο επαγγελματικό.

Η Λ.Α.Μ.Σ ακόμη μια φορά εισέπραξε τα συγχαρητήρια απ΄όλους στο πρόσωπο του προέδρου της κ.Μάριου Ζιχναλη ο οποίος κατευθύνει χρόνια τωρα τα στελέχη και τους κριτές για την άψογη διεξαγωγή αφού από την εμπειρία και μονο που έχει αποκτήσει η Λέσχη των Σερρών έχει κερδίσει επάξια τους περισσότερους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος όπως αυτός του Οκτωβρίου που θα εχει και νυχτερινό event αφου θα φωτιστεί όλη η πίστα, Bahrein θα γίνουν οι Σέρρες.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο είδαμε τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ κ.Μιχελακάκη και παρά την προετοιμασία για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ACROPOLIS είδαμε και μιλήσαμε με την πρόεδρο της ΕΠΑ κ.Φωτεινή Ψαρρακου η οποία μετά το τέλος της διοργάνωσης είπε “Η ΛΑΜΣ μπορεί να κάνει ότι αγωνα θέλει”.

Ειδαμε και τον δήμαρχο Σερρων κ.Αλέξανδρο Χρυσάφη ο οποίος παρά την φιλοξενία υπουργών ,βουλευτων Γ.Γ υπουργείων και πλήθος επισήμων για τα εγκαίνια του Μουσείου Ξενάκη έκλεψε χρόνο και άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του κ.Μιχελακακη της προέδρου της ΕΠΑ κ.Ψαρράκου τον πρόεδρο της ΛΑΜΣ κ.Ζιχναλη και τον πρόεδρο Αγωνοδικών κ.Κωνσταντίνου στους οποίους υποσχέθηκε άμεσες λύσεις για τον χώρο που φέρνει τόσους επισκέπτες στην πόλη των Σερρών.

Με την χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου, αφου εξω δεν βλέπεις ούτε προπονηση για μια μερα, τις τρεις μέρες στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ βρέθηκαν περισσότερα από 3.000 άτομα που εδωσαν παλμό χειροκρότησαν και αποχωρησαν ενθουσιασμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Τέλος θελω να ευχαριστησω τον κ.Πατμανίδη για τις όμορφες φωτογραφίες που μας χάρισε.

Περδικίδης Βασίλης

Σχετικά Άρθρα

Έφυγαν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου

otavoice

Σε Λάρισα και Κόρινθο τα νέα κρούσματα πανώλης

otavoice

Ισραήλ: 9 νεκροί, 34 τραυματίες μετά την εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο

otavoice

Ιρλανδία: «Απάνθρωπο και επαίσχυντο» το ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο

otavoice

Ελληνική Λύση: Υπό την ανοχή Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους στο Παρίσι

otavoice

Δολοφονικό πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο στην Γάζα- 30 νεκροί, πολλά παιδιά

otavoice