OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς (Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας), καθώς κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας, το μεγάλο κύμα των εξοδούχων αναμένεται να φύγει σήμερα το απόγευμα και το πρωί του Σαββάτου, ενώ αρκετοί αδειούχοι του Αυγούστου έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα σταδιακά από την 1η του μήνα.

Οι πιο πολλοί εκδρομείς έφυγαν με τα αυτοκίνητά τους το περασμένο Σάββατο, 6-8-2022, καθώς πέρασαν συνολικά 89.088 και από τα δύο εθνικά δίκτυα.

Σήμερα από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 πέρασαν από τα δύο εθνικά δίκτυα 32.065 αυτοκίνητα (18.944 από την Αθηνών-Κορίνθου και 13.121 από την Αθηνών-Λαμίας), ενώ το 24ωρο από τις 6:00 την Πέμπτη έως τις 6:00 την Παρασκευή πέρασαν 32.948 αυτοκίνητα από την Αθηνών- Κορίνθου και 26.315 από την Αθηνών-Λαμίας (συνολικά 59.263 αυτοκίνητα).

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυτή την ώρα η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι ελαφρώς αυξημένη, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ανάσχεση και τα αυτοκίνητα κινούνται με κανονικό ρυθμό.

Σχετικά Άρθρα

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice