OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Qatar Gate: «Φως» έως την Άνοιξη βλέπει ο ανακριτής, Μισέλ Κλε

Ο Μισέλ Κλεζ, ο Βέλγος αδέκαστος ανακριτής που διερευνά την πολύκροτη υπόθεση Qatar Gate, δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ότι έως το τέλος της άνοιξης, θα έχει χυθεί άπλετο φως στο σκάνδαλο και στους πρωταγωνιστές του.

Όπως είπε, η εξιχνίαση ενός οικονομικού εγκλήματος, όπως ο χρηματισμός ευρωβουλευτών είναι ό,τι πιο συναρπαστικό για έναν δικαστικό λειτουργό. «Οι υποθέσεις διαφθοράς με συναρπάζουν. Με παθιάζει πιο πολύ από τις σειρές στο Νetflix», τόνισε.

Οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή έχουν φτιάξει ένα συγκεκριμένο προφίλ για την εντολέα τους, όμως δεν έχουν πείσει την βελγική εισαγγελία. «Χρειάζεται μόνο μια ερώτηση να κάνεις. Πόσα; Αυτό είναι όλο. Είναι τόσο εύκολο. Εγώ χρειάζομαι αυτό το πράγμα (το χατίρι), εσύ μπορείς να μου το δώσεις (το χρήμα). Απλά πράγματα. Αυτή είναι η συμφωνία, το “συμβόλαιο”…» είπε ο Μισέλ Κλεζ.

Ο Βέλγος ανακριτής, με χιούμορ, προβλέπει ότι όλα θα βγουν στο φως γύρω στα μέσα της Άνοιξης. «Καλύτερος καιρός έξω… Άνοιξη. Αυτό που μπορούμε να περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες και εβδομάδες…, εγώ περιμένω υπομονετικά την άνοιξη. Θα έχουμε λίγο παραπάνω ήλιο, ζέστη, καθαρό καιρό. Με άλλα λόγια… φως», ανέφερε ο Μισέλ Κλεζ.

Σχετικά Άρθρα

Μόνιμοι διορισμοί 6.211 εκπαιδευτικών – Οι πίνακες με τα ονόματα

otavoice

Τηλεφώνημα Ζελένσκι στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

otavoice

Ινδία: 15 νεκροί από έκρηξη σε αντιδραστήρα φαρμακοβιομηχανίας

otavoice

Ναυάγιο στη Σικελία: Βρέθηκαν τα πτώματα του Μάικ Λιντς, της κόρης του και ακόμη δύο

otavoice

Το ηλιέλαιο εκθρόνισε το ελαιόλαδο από τις ισπανικές κουζίνες, λόγω κόστους

otavoice

Πορτογαλία: Πυρκαγιά μαίνεται επί μια εβδομάδα στα ορεινά της νήσου Μαδέρα

otavoice