OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή.  Η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Χάρεν, έπειτα από απόφαση των δικαστικών αρχών, και τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι».

Η απόφαση για την αποφυλάκισή της ήταν γνωστή από την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί πότε θα γίνει αυτό, καθώς οι αρχές αναζητούσαν… βραχιολάκι. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, γνωστοποίησε πως αυτό θα αποφυλακιστεί σήμερα.

Πράγματι, λίγο μετά τις 11.30 ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια βγήκε από μέσα. Σε αυτό επέβαινε η Εύα Καϊλή, που πιθανότατα συνοδεύεται από τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Στο σπίτι της έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Οι δημοσιογράφοι την περιμέναν έξω από το σπίτι της, περιμένοντας ένα πλάνο και τις πρώτες δηλώσεις της.  «Σας ευχαριστώ πολύ. Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι ξανά κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Η τηλεμαχία στο ABC για τις προεδρικές εκλογές είχε 57,5 εκατ. τηλεθεατές

otavoice

Μπάιντεν, Τραμπ και Χάρις συναντήθηκαν για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

otavoice

Ερντογάν: Κάλεσε τη Ρωσία να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία

otavoice

Κίεβο: Προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής κατά την επίσκεψη Μπλίνκεν και Λάμι

otavoice

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Karl Nehammer

otavoice

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Πλατανιά – Εκκενώθηκαν προληπτικά ξενοδοχεία

otavoice