OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Χωρίς κλιματισμό το νοσοκομείο Ρεθύμνου: Με βεντάλιες και ανεμιστήρες οι ασθενείς

Τριτοκοσμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου καθώς εν μέσω καύσωνα ο κλιματισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του πρώτου ορόφου που στεγάζονται οι χειρουργικές κλινικές, δεν λειτουργεί, μετατρέποντας σε εφιάλτη την νοσηλεία των ασθενών.

Το πρόβλημα φαίνεται να επικρατεί για περισσότερες από 10 μέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τουλάχιστον ένα περιστατικό με ασθενή που ένιωσε έντονη αδιαθεσία λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Συγγενής ασθενούς καταγγέλλει την τριτοκοσμική κατάσταση στο νοσοκομειακό ίδρυμα, τονίζοντας ότι η μόνη λύση στην αποπνικτική ζέστη είναι οι ανεμιστήρες χειρός, οι βεντάλιες και… τα περιοδικά.

Όπως περιγράφει συγγενής ασθενούς στην ΚΡΗΤΗ TV, όταν η ίδια μετέβη στην χειρουργική κλινική, έκπληκτη διαπίστωσε ότι ο κλιματισμός δεν λειτουργεί για τουλάχιστον 1 εβδομάδα (σ.σ. στις 25/7).

Το σκηνικό ντροπής στο οποίο υποβάλλονται, ασθενείς αλλά και εργαζόμενοι, αφορά το μεγαλύτερο τμήμα του πρώτου ορόφου που στεγάζονται οι χειρουργικές κλινικές, και έχει μετατρέψει σε εφιάλτη την νοσηλεία τους στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στην Σερβία και το Κόσοβο

otavoice

Συνάντηση Μελόνι – Ζελένσκι στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

otavoice

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ

otavoice

ΗΠΑ: Aπετράπη «τρομοκρατική» ενέργεια εναντίον Εβραίων της Νέας Υόρκης την 7η Οκτωβρίου

otavoice

Σύγκρουση σκάφους λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες

otavoice

Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία – Αναμένεται επανεκλογή του Αμπντελματζίντ Τεμπούν

otavoice