OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Επίθεση” Ερντογάν σε Κιλιτσντάρογλου: «Παραιτήσου όπως ο Τσίπρας»

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Μαΐου, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παράδειγμα τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μας μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος.

Πλέον, με το βλέμμα στραμμένο στις δημοτικές εκλογές του 2024, ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα και να παραιτηθεί, κλιμακώνοντας την εμπρηστική ρητορική εναντίον του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Κοίτα, στην Ελλάδα ο Τσίπρας έχασε τις εκλογές. Τι έκανε; Τα παράτησε», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε τελετή εγκαινίων στην Αργυρούπολη του Πόντου.

«Ο Τσίπρας στην Ελλάδα ήταν τόσο ευαίσθητος σε αυτό το θέμα, αλλά για εσένα αυτό δεν υπάρχει. Εσύ έχασες από εμάς, όχι μία, αλλά όλες τις εκλογές, αλλά χωρίς ντροπή, χωρίς αναστολή παραμένεις στη θέση σου», πρόσθεσε έπειτα ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος διεμήνυσε ότι «δεν θα δαμάσει την βούλησή μας ένας ολιγάρχης» μετά την ήττα του στις εκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Σ. Φάμελλος: Ανάγκη για νέα πολιτική πρόταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι

otavoice

Χ. Δούκας: Ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

otavoice

Βελόπουλος: Στο ίδιο έργο θεατές- Κυβέρνηση και ΜΜΕ εναντίον σου λαέ

otavoice

Νέες εκλογές για Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη

otavoice

88η ΔΕΘ- Live η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

otavoice

Χ. Δούκας: Ο κόσμος της παράταξης -και μόνο αυτός – θα αποφασίσει για την εκλογή Προέδρου

otavoice