OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ομογενής 89 ετών ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και η ευτυχία του δεν κρύβεται!

Ένας ομογενής που είναι 89 ετών επισκέφθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του την Ελλάδα και δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία του, ενώ επισκέφθηκε πολλούς αρχαιολογικούς και όχι μόνο χώρους.

Η εγγονή του δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο TikTok από την επίσκεψη του παππού της και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές.

Στη λεζάντα του βίντεο η Άννα γράφει: «Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω με την αγνή χαρά και υπερηφάνεια του». Ενώ ορισμένα πλάνα έχουν συνοδευτεί με τις λεζάντες «Αγνή ευτυχία» και «Σε αγαπάμε παππού».

Ο γλυκύτατος 89χρονος καθ’ όλη την διάρκεια του βίντεο φαίνεται να είναι πλημμυρισμένος από χαρά για το γεγονός πως κατάφερε να έρθει στην χώρα από την οποία κατάγεται. Ανάμεσα σε άλλα τον βλέπουμε να επισκέπτεται την Ακρόπολη, να προσκυνά σε εκκλησίες, να χορεύει τόσο ζεϊμπέκικο, όσο και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, ενώ επισκέπτεται ελληνικά νησιά. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Άννα μέσω τον hashtag που έχει χρησιμοποιήσει, ο παππούς της επέλεξε να περάσει μέρος των διακοπών του στην Μύκονο και την Σαντορίνη.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

Σχετικά Άρθρα

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice

Η Ουκρανία κατέλαβε την πόλη Σούτζα, δυνάμεις της εισχώρησαν στη ρωσική επικράτεια

otavoice

Καιρός: Ζέστη και μποφόρ στο Αιγαίο

otavoice