OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το Σάββατο με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Σχετική ζέστη σήμερα και αύριο, αλλά αναμένεται αλλαγή του καιρού από τα ΒΔ το Σάββατο, καθώς έρχονται μελτέμια. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ και του Realfm 97,8 ανέφερε πως ίσως να εκδοθεί έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ στις 12 το μεσημέρι. Το ψυχρό μέτωπο από την Ιταλία θα σαρώσει τα Βαλκάνια και την χώρα μας. Την Δευτέρα οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν στις φυσιολογικές τιμές για την εποχή πχ στην Αθήνα θα κυμανθεί στους 35 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Από Τρίτη έως Παρασκευή θα έχουμε μελτέμια.

«Σε επίπεδα πάνω από τις κανονικές τιμές η θερμοκρασία σήμερα και αύριο. Όμως ήδη το Σάββατο είναι μια κρίσιμη ημέρα καιρική. Έχει αλλαγή ο καιρός. Θα έχουμε τις ίδιες περίπου θερμοκρασίες. Από τα βορειοδυτικά αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα δυτικά» ανέφερε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία και στη Μακεδονία καθώς και στη δυτική Στερεά, ακόμα και στη δυτική Πελοπόννησο θα βρέξει τοπικά, θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

«Θα βρέξει στην Πάτρα, θα βρέξει στο Αγρίνιο αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία από το βράδυ, άρα μεγάλη αλλαγή στον καιρό» σημείωσε ο μετεωρολόγος.

Από Κυριακή πλέον η θερμοκρασία θα έχει πέσει σε όλη τη χώρα και η εβδομάδα πριν τον Δεκαπενταύγουστο θα είναι με πολύ ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο και καλές θερμοκρασίες. Θα είναι η πιο δροσερή εβδομάδα του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Μελόνι – Ζελένσκι στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

otavoice

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ

otavoice

ΗΠΑ: Aπετράπη «τρομοκρατική» ενέργεια εναντίον Εβραίων της Νέας Υόρκης την 7η Οκτωβρίου

otavoice

Σύγκρουση σκάφους λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες

otavoice

Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία – Αναμένεται επανεκλογή του Αμπντελματζίντ Τεμπούν

otavoice

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην κεντρική Τουρκία

otavoice