OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα κριθεί η αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή

Ξεκάθαρο είναι πλέον το προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τώρα και στο εξής αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το τι θα πράξουν ο κ. Τσακαλώτος και κ. Παππάς αναφορικά με τις συμμαχίες και τα στρατόπεδα ενόψει της επόμενης Κυριακής και του δεύτερου γύρου ανάμεσα σε Κασσελάκη – Αχτσιόγλου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δηλώσεις τους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο κ. Τσακαλώτος δεν δείχνει να συμφωνεί με τις τοποθετήσεις του κ. Κασσελάκη υποστηρίζοντας μάλιστα πως «η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχει διεισδύσει έναντι στην ουσία της πολιτικής».

Αναφορικά με τον κ. Παππά, από πλευράς του στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων: «Η παράταξη μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία» σημειώνοντας ταυτόχρονα πως «όλοι οι συνυποψήφιοι έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή».

Πάντως, αναμένεται εβδομάδα ζυμώσων και παρασκηνίου, καθώς η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Κασσελάκης πιθανόν να ενισχύσουν τις συμμαχίες τους αλλά και να κερδίσουν νέες, ώστε να εξασφαλίσουν τα αποτελέσματα την ερχόμενη Κυριακή.

Σχετικά Άρθρα

Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο πυρηνικό ρολόι στον κόσμο

otavoice

Γαλλία: Η συμμαχία της Αριστεράς καταδικάζει τον διορισμό του Μ. Μπαρνιέ ως πρωθυπουργού

otavoice

Διάσωση 106 αλλοδαπών από το Λιμενικό στην Τήλο

otavoice

Πούτιν: Θα συνεχίσουμε να διοχετεύουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

otavoice

Εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές εκλογές ζήτησαν Πολάκης και “87”

otavoice

Ο Μισέλ Μπαρνιέ νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας

otavoice