OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απλά, σας ευχαριστώ…

Είμαστε εδώ,

Μετά από μια επίπονη προσπάθεια, ώρες ατελείωτης δουλειάς, σας παρουσιάζουμε την δική μας ενημερωτική πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Για να υλοποιηθεί εργάστηκαν αφιλοκερδώς φίλοι και σημαντικά πρόσωπα που ενστερνίστηκαν το όραμα μας και μας εμπιστεύτηκαν, συμβάλλοντας καταλυτικά για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα με ποιότητα και δυναμισμό.

Ευχαριστώ καταρχήν τον μέτοχο της εταιρίας μας, Δημήτρη Κιούση που είναι ο στυλοβάτης του επιχειρηματικού μέρους της προσπάθειας μας.

Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, φίλο και συνοδοιπόρο, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου και με την εμπειρία του έδωσε το δικό του στίγμα.

Ευχαριστώ τον Ηρακλή Καπρίτσα , την σύζυγο του Δήμητρα και την εταιρία τους Telia Communications SA για την κατασκευή και την επιμέλεια της ιστοσελίδας μας.

Ευχαριστώ τον κουμπάρο μου και διακεκριμένο επιστήμονα στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, Γιάννη-Μάριο Ψιμάδα για την δημιουργία των σημάτων (logo) της εταιρίας και της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ την Αλκμήνη Γώγου από την Φλώρινα για την δημιουργία του διαφημιστικού μας σποτ.

Ευχαριστώ την δημοσιογραφική μας ομάδα με επικεφαλή τον αρχισυντάκτη μας Γρηγόρη Ραχωβίτσα και μια πλειάδα καταξιωμένων συνεργατών στην περιφέρεια, που έδωσαν την ψυχή τους να πετύχει η προσπάθεια και να βγει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα δυο μου αγγελούδια, που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα μου, δίνοντας μου την δύναμη να ξεκινήσω από το μηδέν με μοναδικά περιουσιακά στοιχεία την καθαρότητα, την ειλικρίνεια, την σεμνότητα, την πίστη και την εμπειρία χρόνων.

Σας υπόσχομαι όπως πάντα, ότι θα είμαστε πιστοί στους αξιακούς κώδικες που μας διαχωρίζουν από το παλιό και το κατεστημένο.

Καλή αρχή!

Θανάσης Μπέλτσος

Σχετικά Άρθρα

Πώς μπήκαν τα 117 γκολ στο EURO 2024

otavoice

Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Εσθονίας Κάγια Κάλλας – Θα ηγηθεί της ευρωπαϊκής διπλωματίας

otavoice

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Νέα στοιχεία-Πυροβολισμοί από τρία διαφορετικά όπλα

otavoice

Ο Φρ. Μπελέρης στην Αθήνα: «Είμαι περήφανος που θα αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής»

otavoice

Τόμας Μάθιου Κρουκς: Το προφίλ του 20χρονου δεν αποκαλύπτει τα κίνητρα της απόπειρας κατά του Τραμπ

otavoice

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά στον Προφήτη Ηλία – Ήχησε το 112

otavoice