OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοινώνεται αύριο ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας που θα πάρει την θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Ταφύλλη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του otavoice  η επιλογή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη που είναι σε ευθεία γραμμή με του Μαξίμου είναι ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχοντας μια σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία μιας και έχει διατελέσει Δήμαρχος Βύρωνα (2003-2014) και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής είναι ένα πρόσωπο που δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στο κλίμα της θέσης και στις μεγάλες απαιτήσεις που προυποθέτει. Επιπλέον  διατέλεσε επί σειρά ετών  πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ) , ανέπτυξε σημαντικό έργο και έχει την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης διατέλεσε στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .

Έχει όμως και ένα βασικό συν που ήταν και από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή του. Ξέρει να κερδίζει μάχες. Μάχες αυτοδιοικητικές , πολιτικές , κοινωνικές.

Άλλωστε του πιστώθηκε σαν Γραμματέας Αυτοδιοίκησης , το πέρα από κάθε προσδοκία εκλογικό αποτέλεσμα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως του πιστώθηκε και η σημανική συμβολή του στο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένα πρόσωπο που  εμπιστεύεται απόλυτα το Μαξίμου και η Πειραιώς , αλλά κυρίως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θεωρούν ότι είναι η ιδανική επιλογή για ένα τόσο κρίσιμο τομέα.Επίσης θεωρούν ότι επειδή αναλαμβάνει καθήκοντα μέσα στην καρδιά της θερινής περιόδου με υψηλό δείκτη πυρκαγιών δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πρόσωπα που δεν γνωρίζουν από μέσα την Πολιτική Προστασία.

Όπως μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος για να δώσει έμφαση στην επιλογή του προσώπου ” ο Νίκος το έχει”.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

otavoice

Η Βολιβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου

otavoice

Έκτακτη σύσκεψη για το ρεύμα- Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τα F35

otavoice

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

otavoice

Οι Χούθι χτύπησαν το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «Chios Lion»

otavoice

ΚΕΘΕΑ – Κέντρα Πρόληψης Εξαρτήσεων: 24ωρη απεργία

otavoice