OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Το otavoice στον υγρό παράδεισο του Aqua Fan Park στη Δυτική Αττική-Xιλιάδες επισκέπτες καθημερινά

To Otavoice βρέθηκε στον υγρό παράδεισο του Aqua Fan Park στο Χαΐδάρι και σας μεταφέρει εικόνες από ένα χώρο που αποτελεί την κορυφή της ψυχαγωγίας την φετινή θερινή περίοδο.

Μετά από μια προσωρινή παύση το γνωστό Copa kopana  που αποτέλεσε το must της καλοκαιρινής διασκέδασης για χιλιάδες επισκέπτες επί πολλά χρόνια , επανήλθε ακόμη πιο δυναμικό με την επωνυμία  Aqua Fun Park και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης και δροσιάς, για μικρούς και μεγάλους.

To Otavoice βρέθηκε στο  ανανεωμένο Aqua Fun Park  στον  «επίγειο παράδεισο» των δυτικών προαστίων της Αθήνας , προορισμό απόδρασης από την καθημερινότητα  του λεκανοπεδίου.

Βρεθήκαμε για να διαπιστώσουμε με τα δικά μας μάτια τι γίνετε στα 35.000 τμ που ξετυλίγονται πισίνες, waterslides, παιχνίδια νερού και πολλές διαφορετικές δραστηριότητες αλλά και σημεία φαγητού και χαλάρωσης.

  • Τεράστιες πισίνες, κεντρική 3,5 στρεμμάτων, παιδική και πισίνες στις τσουλήθρες ….αμέτρητες ξαπλώστρες και ομπρέλες για χαλαρές στιγμές με σκιά ή όχι
  • Δεκάδες waterslides με τις περισσότερες διαφορετικές διαδρομές στην Ελλάδα, διαδρομές περιπέτειας και ταχύτητας για μικρούς και μεγάλους. Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο και καταλήγει στο μπλε της πισίνας.
  • Παιχνίδια νερού για τους μικρούς μας φίλους
  • The island, τροπικά bars που βρίσκονται στην μέση τεράστιας πισίνας, μία από τις τρεις. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί απολαύσει δροσερά cocktails παρέα με μουσική. Εδώ μπορεί κάποιος να αφήσει την φαντασία του να ταξιδέψει σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς.

 

Όπως μας εξήγησε η διεύθυνση ο χώρος διαθέτει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας , υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό και η καθαριότητα στις υποδομές είναι το κύριο στοίχημα της επιχείρησης.

Το Αqua Fan Parkπήκε στην 3η εβδομάδα λειτουργίας του και όπως μας ανέφερε η διεύθυνση του , καθημερινά δημιουργείται το αδιαχώρητο και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου , αλλά και πολλών επισκεπτών από διαφορετικά σημεία της χώρας.

Οι παροχές του Aqua Fan Park  στον τομέα της εστίασης είναι σε υψηλό επίπεδο. Ποιότητα , γεύση και άμεση εξυπηρέτηση. Στον χώρο θα βρείτε:

  • Aqua restaurant με κλασικά αλλά και πρωτότυπα πιάτα εμπνευσμένα από πετυχημένους chef.  Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει και απολαύσει το πανέμορφο Aqua Fun  Park παρέα με καφέ, cocktails, αναψυκτικά, μπύρες, γρανίτες, παγωτά και πολλές εκπλήξεις.
  • Kayak παγωτό, σημείο παγωτού της γνωστής φίρμας με δεκάδες λαχταριστές γεύσεις
  • Snack, σημείο φαγητού με ξεχωριστές «λιχουδιές» έτοιμες για δάγκωμα
  • Γρανίτα, σημείο γρανίτας με περισσότερες από 20 γεύσεις
  • Espresso, freddo ή φραπέ με πολλές ποικιλίες καφέ
  • BBQ Grill, απόλαυση γρήγορου φαγητού ψημένα όλα στα κάρβουνα, ζουμερά, ζεστά λαχταριστά καλαμάκια από χοιρινό ή κοτόπουλο, λουκάνικα κ.α
  • Mini market
  • Crisla Nail Salon, μανικιούρ – πεντικιούρ, nail art κ.α

Στο Aqua Fan Park θα βρείτε ειδικά οικογενειακά πακέτα προσφορών.

Η εμπειρία μας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και μας χάρισε όμορφες στιγμές διασκέδασης , χαλάρωσης και δροσιάς. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση του Aqua Fan Park για την φιλοξενία και την διευκόλυνση στην δημοσιογραφική αποτύπωση της επιχείρησης.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice