OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτή είναι η Ελλάδα- Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής του Έλληνα Ήρωα

Το εύκολο στη ζωή είναι να παριστάνεις τον κλόουν, σαν τα κοινωνικά ζόμπι της Νέας Φιλαδέλφειας,   υιοθετώντας μια επιτηδευμένη και χειραγωγούμενη κοινωνική αντίδραση. Το γεγονός ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σηματοδοτεί η σημαία που πρόσβαλαν , υποδηλώνει πόσο άχρωμα και άοσμα είναι τα δημιουργήματα της νέας τάξης.  Κοινωνικά ζόμπι, μαριονέτες πολιτισμικής ανορεξίας.

Το δύσκολο είναι να μπορείς να αγγίξεις το μεγαλείο και την δύναμη μιας ψυχής σαν και αυτή του αξιωματικού που παρελαύνει και τα δυο ξύλινα πόδια του  δεν τον εμποδίζουν να είναι ένας  γίγαντας και φωτεινός φάρος για την κοινωνία.

Τα λόγια είναι περιττά όταν η εικόνα είναι τόσο δυνατή….

 

Να ασχοληθούμε με την περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας κοινωνιολογικά ή ψυχιατρικά μπορεί …όμως μέχρι εκεί. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι στιγμές παρακμής,  για να ξυπνάει η εν υπνώσει κοινωνία. Πάντως απέναντι σε αυτή την μεμονωμένη άθλια εικόνα βάλτε τις εκατοντάδες εικόνες παιδιών από κάθε γωνιά , που τίμησαν με περηφάνια σε κάθε εσχατιά , την ηρωική θυσία του Ελληνισμού απέναντι στο φασισμό , στο ναζισμό και στον ολοκληρωτισμό.

Σχετικά Άρθρα

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice

Η Ουκρανία κατέλαβε την πόλη Σούτζα, δυνάμεις της εισχώρησαν στη ρωσική επικράτεια

otavoice

Καιρός: Ζέστη και μποφόρ στο Αιγαίο

otavoice