OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Διοικητής 1ης Στρατιάς: “Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε…Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι”

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συνήθως αποφεύγουν να μιλούν δημόσια αλλά ο  Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος από το Ελληνικό Ιωαννίνων όπου βρέθηκε την Κυριακή έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία.

Ευρισκόμενος στην τελετή για την  μνήμη του εύελπι Σκαρλάτου Ρωσσέτη,  πήρε το λόγο και δεν δίστασε να μιλήσει με θάρρος και να δείξει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις , διαθέτουν το ηθικό και το ψυχικό σθένος, γνωρίζοντας την αποστολή τους.

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.

«Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες… Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος. Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη», είπε ο Αντιστράτηγος Φλώρος.

 

Σχετικά Άρθρα

Ελληνική Λύση: Υπό την ανοχή Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους στο Παρίσι

otavoice

Δολοφονικό πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο στην Γάζα- 30 νεκροί, πολλά παιδιά

otavoice

Το ρόβερ της NASA ανίχνευσε πιθανώς αρχαία μικροβιακή ζωή στον Άρη

otavoice

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε εντολή για εκκένωση περιοχών της Χαν Γιουνίς

otavoice

Φιλιππίνες: Διαρρέει βιομηχανικό καύσιμο από το βυθισμένο πετρελαιοφόρο

otavoice

Παρίσι 2024: Προκρίθηκε ο Στέφανιος Ντούσκος στα προημιτελικά του σκιφ

otavoice