OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνάντηση Μητσοτάκη -Τσίπρα στη Βουλή, ενημέρωση για το ταξίδι στις ΗΠΑ

Ολοκληρώθηκε  η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε στη Βουλή στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Με καλή διάθεση ξεκίνησε η συνάντηση μπροστά στις κάμερες , αν και είχε προηγηθεί πολιτική αντιπαράθεση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με σκληρές δηλώσεις περί “φιάσκου”. Αφού ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον “καλή χρονιά”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον Πρωθυπουργό πότε επέστρεψε και αν πρόλαβε να κάνει κάτι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε ότι επέστρεψε χθες το μεσημέρι και ο κ. Τσίπρας έδωσε συμβουλές για το τζετ λαγκ.

Συγκεκριμένα του είπε “Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική”. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, όταν ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα αν θέλει καφέ ή νερό, εκείνος επέλεξε το τσάι. Την ίδια επιλογή έκανε και ο Πρωθυπουργός.

Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις με τον πρώην πρωθυπουργό εξερχόμενο από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και στην ερώτηση «πώς τα είδατε;» να απαντά «είμαι προβληματισμένος από τις εξελίξεις, όχι από το κλίμα, το κλίμα ήταν καλό».
Σε ερώτηση προς τον κ. Τσίπρα για το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας  απάντησε  ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζυγίζει τις καταστάσεις».Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις «εσωκομματικές αντιδράσεις» στο κυβερνών κόμμα.

 

 

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice