OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλητεία! Οι εισπρακτικές πιέζουν κόσμο να βγει έξω- Κύριε Πρωθυπουργέ Μαζέψτε τους

Χιλιάδες πολίτες εξοργισμένοι καταγγέλλουν ότι από το πρωί δέχονται τηλέφωνα από τις γνωστές εισπρακτικές εταιρίες για οφειλές τους προς τις τράπεζες. Η πολιτεία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για την δημόσια υγεία,λόγω της πανδημίας του covid-19, αλλά τα εισπρακτικά κοράκια αδιαφορούν προκλητικά.

Αίσθηση έκανε η καταγγελία στην πρωινή ζώνη του real fm στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, όπου πολίτης που ανήκει σε ευπαθή ομάδα δέχτηκε για μικροποσό απανωτά τηλέφωνα από εισπρακτική να μεταβεί σε τραπεζικό κατάστημα να πληρώσει χρέος μόλις 60 ευρώ.

Την ώρα που γίνετε έκκληση να μείνει ο κόσμος στα σπίτια του για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού και κλείνουν εμπορικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, σύνορα , σχολεία,  τα κοράκια αδιαφορούν για μια ακόμη φορά και παρανομούν. Για αυτούς δεν υπάρχουν νόμοι και εθνικό συμφέρον. 

Επίσης σοβαρές καταγγελίες γίνονται για τον συνωστισμό εργαζομένων στα call center των εισπρακτικών και όχι μόνο όπου μέσα σε λίγα τετραγωνικά εργάζονται δεκάδες άτομα χωρίς διαχωριστικά και ιδιαίτερες προφυλάξεις.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ 

Κύριε Μητσοτάκη μαζέψτε τους! Να απαγορευτεί να τηλεφωνούν σε οφειλέτες οι εισπρακτικές όσο κρατάει η κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice