OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Έδιωξαν μετά τις ΜΚΟ και Γερμανούς Νεοναζί, στη Λέσβο

Στη Λέσβο εκτός των ΜΚΟ έδιωξαν με τις κλωτσιές και Γερμανούς Νεοναζί.  Οργή προκάλεσε σήμερα η παρουσία ομάδας νεοναζί από την Γερμανία στη Μυτιλήνη , οι οποίοι υποδύονταν τους δημοσιογράφους και δέχτηκαν επίθεση από πολίτες.

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Αποτέλεσμα ήταν κάποιοι αγανακτισμένοι να επιτεθούν στους νεοναζί και να τους  ξυλοφορτώσουν.

Δεν τους θέλουμε στον τόπο μας φωνάζουν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, οι πολίτες της Λέσβου δεν είμαστε ούτε εχθροί των ξένων, ούτε ακροδεξιοί, άνθρωποι είμαστε που θέλουμε να επιβιώσουμε και δεν θέλουμε να χάσουμε την πατρίδα μας, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας και το ελεύθερο τρόπο της ζωής μας. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αντίδραση μας , τονίζουν , είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν την ξαφνική παρουσία τους στο νησί μεθοδευμένη από την απέναντι πλευρά για να στοχοποιηθούν οι Λέσβιοι και να τροφοδοτήσουν εντάσεις.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr   μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της “Kontrakultur Halle”, μιας περιφερειακής ομάδας του “Identitarian Movement Germany”. ΟΠριν από τη μετάβασή του στη Σαξονία-Άνχαλτ, δραστηριοποιήθηκε στον οργανισμό νεολαίας NPD “Young National Democrats”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πολιτικός «σεισμός» στη Γερμανία – Ισχυρό πλήγμα για την κυβέρνηση Σολτς η άνοδος της ακροδεξιάς

otavoice

Μπάιντεν: Ο Νετανιάχουν δεν κάνει αρκετά για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση ομήρων

otavoice

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε η Δύση να επιτρέψει πλήγματα μεγάλου βεληνεκούς και να διαθέσει όπλα

otavoice

Ισραηλινά πυρά σκότωσαν δεκάδες Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

otavoice

Γαλλία: Τελευταίες διαβουλεύσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει πρωθυπουργός

otavoice