OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κέα: Αστυνομικοί και κάτοικοι καταδίωξαν τους δουλέμπορους – 5.000 ευρώ πήραν από κάθε μετανάστη για να τους μεταφέρουν στην Ιταλία

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Κέα λόγω της απρόσμενης άφιξης 193 μεταναστών στο νησί από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η έρευνα της υπόθεσης και οι διαδικασίες ταυτοποίησης των μεταναστών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αγωνία επικρατεί για την υπόθεση αποκόλλησης του δεξαμενόπλοιου που τους μετέφερε στο νησί από την Τουρκία, το οποίο έχει προσαράξει στο λιμάνι του νησιού.

Παράλληλα, με βάση μαρτυρίες μεταναστών από το Αφγανιστάν, το τίμημα του ταξιδιού ήταν 5.000 ευρώ το άτομο, με τη συμφωνία να μεταφερθούν από τα παράλια της Τουρκίας στην Ιταλία, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, οι τρεις διακινητές, οι οποίοι είναι τουρκικής καταγωγής, συνελήφθησαν με περιπετειώδη τρόπο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν να διαφύγουν και να κατευθυνθούν προς την ενδοχώρα του νησιού, ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή κατοίκων της Κέας, τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Πηγή: cyclades24.gr

Σχετικά Άρθρα

Γερουλάνος: Θέλω να φτιάξω ένα ΠΑΣΟΚ, που θα νικήσει τη ΝΔ

otavoice

Έκρηξη βίας στα σχολεία: Αιματηρή συμπλοκή μαθητών στο ΕΠΑΛ Λαυρίου – Δύο τραυματίες, 13 προσαγωγές

otavoice

Ιαπωνία: Ο Σιγκέρου Ισίμπα νέος αρχηγός στο κυβερνών κόμμα και επόμενος πρωθυπουργός

otavoice

Διπλωματική λύση στον Λίβανο; – Οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι θετικές

otavoice

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητάει την επαναφορά στο Δημόσιο του 13ου και 14ου μισθού

otavoice

Viral ο ηγέτης της Αϊτής – Ήπιε νερό από την… κανάτα μιλώντας στον ΟΗΕ

otavoice