OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Προέβαλαν σωρηδόν τα τουρκικά ΜΜΕ τις χθεσινές πορείες των εθνομηδενιστών συνεργών τους

Κεντρικό θέμα στην προπαγάνδα του καθεστώτος Ερντογάν οι χθεσινές πορείες που οργάνωσαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη  οργανώσεις διεθνιστών και εθνομηδενιστών.  Σε εκτεταμένα ρεπορτάζ τα τουρκικά ΜΜΕ κάλυψαν τις συγκεντρώσεις , παρουσιάζοντας μια στρεβλή εικόνα, ότι ο ελληνικός λαός αντιτίθεται στις κυβερνητικές αποφάσεις και ζητά να ανοίξουν τα σύνορα.

Τις πορείες οργάνωσαν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που απαιτούν υιοθετώντας πλήρως την τουρκική προπαγάνδα να ανοίξουν τα σύνορα σε Έβρο και Αιγαίο. Οι συγκεκριμένες οργανώσεις υποδαυλίζουν συστηματικά τις εξεγέρσεις στις δομές μεταναστών σε Χίο και Λέσβο και ευθύνονται για μια σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε διάφορους στόχους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Στις πορείες κυριαρχούσαν τα συνθήματα κατά Ε.Ε. και ΝΑΤΟ , ενώ δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα για τα εγκλήματα του Ερντογάν στη Συρία και την καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών στην Τουρκία. Διάχυτη είναι η πεποίθηση ότι οι συγκεκριμένοι κύκλοι χρηματοδοτούνται από διεθνείς αποσταθεροποιητικούς κύκλους, οι οποίοι κατευθύνουν το μεταναστευτικό και που επιθυμούν την διάλυση της συνοχής της Ευρώπης και των κρατών της.

Το εθνικό δυστύχημα είναι ότι μέρος του πολιτικού συστήματος ανέχεται, τροφοδοτεί και χρησιμοποιεί αυτούς τους κύκλους που λειτουργούν σαν δούρειος ίππος κατά του ελληνισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice

Προειδοποιεί την Ευρώπη ο ΠΟΥ: Αναμένονται περισσότερα κρούσματα «ευλογιάς των πιθήκων»

otavoice

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice