OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο ύποπτος Γκέιτς κατηγορεί τον Τράμπ για το οικονομικό εμπάργκο στον ένοχο ΠΟΥ- Ηθικοί αυτουργοί σε έγκλημα

Ηθική αυτουργία κερδοσκόπων πίσω από το ασύλληπτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Επίθεση από τον διάσημο μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς στο Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ , με αφορμή την απόφαση του να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας κατηγορώντας τον για εγκληματική ανικανότητα στη διαχείριση της επιδημιολογικής κρίσης και στην διασπορά ψευδών ειδήσεων.

“Η διακοπή της χρηματοδότησης για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας κρίσης υγείας είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται”,έγραψε στο twitter, βάλλοντας ευθέως κατά του Προέδρου Τραμπ.

Ποιος είναι όμως ο Μπιλ Γκέιτς, που είχε προαναγγείλει την εμφάνιση του Covid-19;

400 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησε το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για την περίοδο  2018 – 2019 , την ίδια ώρα που ο μεγιστάνας με  καθαρή αξία της περιουσίας του να υπερβαίνει τα 93 δισεκατομμύρια δολάρια , θεωρείται ο ισχυρότερος άνθρωπος στον πλανήτη στο καρτέλ των φαρμάκων.

Μάλιστα ο Μπιλ Γκέιτς είχε σε συχνές διαλέξεις του τα τελευταία χρόνια προαναγγείλει την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού, πολύ πιο επικίνδυνου και θανατηφόρου.Τελευταία αναφορά του το 2018 όπου σε άρθρα του ανέφερε ότι «Το 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους».  Πως όμως μπορεί να το ήξερε; Μαντικές ικανότητες , διαίσθηση ή ηθική αυτουργία σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με διπλό στόχο. Το κέρδος και την συγκέντρωση εξουσίας , στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και του πλήρους ελέγχου κρατών και πόρων.

Μήπως τελικά οι κατηγορίες Τράμπ , «Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για τη μετάδοση και τη θνητότητα» , υπονοούν ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εσκεμμένα οδήγησε την κατάσταση στα άκρα για να εκμεταλλευτεί ο χρηματοδότης του και συνεταίρος την επόμενη μέρα; Γιατί πίσω από το φάρμακο και το εμβόλιο παίζονται συμφέροντα δις ή τρις ευρώ, που βέβαια έχει συμμετοχή ο επιχειρηματικός όμιλος του Μπιλ Γκέιτς.

Είναι τυχαίο ότι τους πρώτους δυο μήνες από την εμφάνιση το νέου κορονοϊού ΠΟΥ και Μπιλ Γκέτις είχαν την ίδια γραμμή, θεωρώντας την νόσο που θέριζε στην Κίνα, μικρής έκτασης και επικινδυνότητας;Μήπως καθησύχαζαν την παγκόσμια κοινότητα για να εξαπλωθεί η επιδημιολογική καταιγίδα και να υλοποιήσουν τα αρρωστημένα σχέδια τους; 

Αφού η επιδημία εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη και δεν τιθασεύεται ΠΟΥ και Γκέιτς άλλαξαν το τροπάριο και σήμαναν συναγερμό.

Προφανώς και εδώ κάτι υπάρχει, δεν είμαι μόνο ενδείξεις αλλά υπάρχει άμεση συσχέτιση Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και οικονομικών συμφερόντων και η παγκόσμια κοινότητα οφείλει πέρα από το σωστό εμπάργκο Τραμπ, θα διαλευκάνει την υπόθεση που φέρνει πέρα από εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους , μια απρόβλεπτη οικονομική και κοινωνική κρίση με ανυπολόγιστες για την ώρα συνέπειες.

Ίσως είναι η ώρα να δούμε στη Χάγη, την ηγεσία του ΠΟΥ και τον επικίνδυνο παγκόσμιο νταβατζή Μπίλ Γκέιτς να δικάζονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice