OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Υποκρισία!Εκκλησιές ερμητικά κλειστές και χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο παρά τα μέτρα

  • Η υποκρισία και η διγλωσσία του ελληνικού κράτους στο αποκορύφωμα της.
  • Πόσα πρόστσιμα επεβλήθησαν σήμερα στο κέντρο των Αθηνών; 

Την ώρα που τα περιοριστκά μέτρα είναι εν πλήρη ισχύ και ημέρα Πρωτομαγιάς απαγορεύεται κάθε μετακίνηση το κέντρο των Αθηνών πλημμύρισε από χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στις επαιτιακές κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά συνδικάτων και  συλλόγων από το  ΚΚΕ και των συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς και του αναρχικού χώρου.

Παρόλες τις εκκλήσεις από τα αρμόδια όργανα (Πολιτική Προστασία) οι “σύντροφοι” αποφάσισαν να παρελάσουν κανονικά στο κέντρο των Αθηνών παίρνοντας υποθετικά μέτρα που από τις εικόνες φαίνεται ότι πρόκειται περί μιας φαρσοκωμωδίας και ενός εμπαιιγμού της νοημοσύνης των εκατομμυρίων πολιτών που έχουν κλειδαμπαρωθεί.

Μερικές χιλιάδες στο Σύνταγμα με τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό αλλά και κάποιοι φορούσαν μάσκες, κάποιοι προσπάθησαν επικοινωνιακά να έχουν αποστάσεις. Αλλλά για ποιές αποστάσεις μιλάμε όταν σε ένα περιορισμένο χώρο υπάρχει τέτοις συνωστισμός. Για ποιό λόγο λοιπόν επετράπει η συγκέντρωση και δεν απαγορεύτηκε; Για να χαιδεύουμε τον Περισσό και τα Εξάρχεια;

Την ίδια ώρα που οι Εκκλησίες παραμένουν ερνητικά κλειστές και απαγορεύεται ακόμη και η ατομική λατρεία. Την ίδια ώρα που σύρονταν στα δικαστήρια οι παραβάτες μητροπολίτες και ιερείς και διαπομπεύονταν από το μιντιακό κατεστημένο και τους πολιτικούς ενάγοντες.

Ίδιες εικόνες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά οι αρχές δεν είδαν καμιά παράβαση της νομοθεσίας. Έπαθαν απώλεια όρασης και μνήμης. Την ίδια ώρα κηνυγούσαν σε απόσταση μερικών μέτρων όποιον πολίτη είχε εξέλθει παράτυπα από τον κατ οίκον περιορισμό, που ισχύει μέχρι την Δευτέρα..

Τελικά το συμπέρασμα από την επιδημιολογική κρίση ήταν,όταν φοράς κόκκινα ο κορονοϊός δεν κολάει.

Ο ΚΟΡΟΝΟΊΟΣ ΚΟΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Λευκός Οίκος: Το Ισραήλ συμφώνησε να αποσυρθεί από τμήματα του διαδρόμου της Φιλαδέλφειας

otavoice

ΠΑΣΟΚ, εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, στο Ζάππειο

otavoice

Τριήμερο πένθος στην Ουκρανία για το χτύπημα της Ρωσίας στην Πολτάβα – Αυξάνονται τα θύματα

otavoice

Ομέρ Τσελίκ: Σε εξέλιξη η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στους BRICS

otavoice

Ανάβουν τα φώτα της 88ης ΔΕΘ – Τιμώμενη Χώρα η Γερμανία

otavoice

Νέα εξέταση αίματος προβλέπει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου στα επόμενα 30 χρόνια

otavoice