OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εμετικός και βέβηλος προκαλεί ο Ερντογάν- Ο ψευτοσουλτάνος είχε παιδικό όνειρο να δει την Αγιά Σοφιά τζαμί

Συνεχίζει να προκαλεί ο εμετικός και βέβηλος ψευτοσουλτάνος …με νέες δηλώσεις του ο Ταγίπ Ερντογάν , πρώην κατάδικος των φυλακών της Τουρκίας, ισχυρίστηκε ότι η βεβήλωση του παγκόσμιου μνημείου της Ορθοδοξίας ήταν παιδικό του όνειρο.

“Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να δω την Αγιά Σοφιά,τζαμί”, είπε ο παρανοϊκός Τούρκος δικτάτορας , σε ένα ακόμη Οθωμανικό παραλήρημα.

Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας για προσευχή σηματοδοτεί την  «απελευθέρωση της από τα δεσμά της ομηρίας της» και σημείωσε επίσης ότι «οι αντιδράσεις από το εξωτερικό δεν μας δεσμεύουν. Η διαδικασία με την Αγία Σοφία είναι θέμα εσωτερικής δικαιοδοσίας μας».

Η επιμονή της βεβήλωσης του Ορθόδοξου μνημείου από τους άπιστους δείχνει το μεγαλείο και την λαμπρότητα που εκπέμπει. Θαμπωμένοι οι απολίτιστοι και βάρβαροι από τις στέπες της Ανατολής, χωρίς ίχνος πολιτισμού και ανθρωπιάς επιχειρούν να ανασυστήσουν μια μαύρη περίοδο για την παγκόσμια ιστορία.

Μια χώρα που δεν έχει να δείξει το παραμικρό στην παγκόσμια κοινότητα, πέρα από την παραγωγή όπιου και τις δολοφονίες και τις εθνοκαθάρσεις  Κούρδων, Αρμενίων, Ποντίων και Σύριων. Ο Ερντογάν ονειρεύεται με τις πλάτες Μέρκελ-Πούτιν να γίνει ο σύγχρονος ηγέτης του Ισλάμ και να αναγορευτεί σε νέο Μωάμεθ Πορθητή. Έχει καταργήσει κάθε δημοκρατική διαδικασία , μετά από ένα στημένο ψευτοπραξικόπημα, φυλακίζοντας χιλιάδες αξιωματούχους, καταργώντας την δικαιοσύνη και επιβάλλοντας μια ιρανικού τύπου θεοκρατική μοναρχία.

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice