OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Black lives matter δεν έχει αλληλέγγυα σκουπίδια για τη Σιμόνε;

Ούτε μια φωνή για την Βραζιλιάνα μητέρα που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ισλαμοφασίστα εκτελεστή. “Να πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ”, ήταν τα τελευταία λόγια της Σιμόνε Μπαρέτο Σίλβα  που ψυχορραγούσε πνιγμένη στο αίμα.

Ούτε μια φωνή από το αλληλέγγυο σκουπιδαριό της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού. Η Βραζιλιάνα έγχρωμη δεν έχει αξία, γιατί είναι θύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας. Γιατί ήταν χριστιανή.

Που είναι το κίνημα των Black lives matter, να διαδηλώσει για ρατσισμό κατά των έγχρωμων; Τι έγινε δημοκράτες ανθρωπιστές, κατάπιατε τη γλώσσα σας; Λυπηθήκατε που συνελήφθη ο εκτελεστής, το δικό σας παιδί. Οι τρομοκράτες- χασάπηδες που το σύστημα διακινητών ΜΚΟ και η συμμορία της Ύπατης Αρμοστείας προωθούν στην Ευρώπη για να την μετατρέψουν σε ισλαμική παροικία.

Οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Όπως δεν βρέθηκε ούτε ένας από όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές να πει μια κουβέντα για το ελληνόπουλο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τις αμερικανικές αρχές, στη Νέα Υόρκη. Όπως δεν είπαν λέξη για τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή Σαμουέλ Πατί , από ένα ακόμη στρατολογημένο εκτελεστή. Όπως δεν λένε λέξη για τις σφαγές αμάχων στην Αρμενία από τους μισθοφόρους της Άγκυρας.

Προφανώς οι χρηματοδότες της καμπάνιας Μπάιντεν που έστησαν το τσίρκο στις ΗΠΑ και την μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης, για να εξοντώσουν τον Τραμπ  δεν έχουν στην ατζέντα τους χώρο για την εκτέλεση μιας άτυχης Βραζιλιάνας μητέρας.

Που είναι οι επώνυμοι χρυσοπληρωμένοι αθλητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες που έτρεξαν να μιλήσουν για ρατσισμό; Που είναι η δημοκρατική αριστερά;

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice