OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μεγαλειώδης πορεία στη Μυτιλήνη παρά το κλίμα εκφοβισμού

Δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους πολίτες της Μυτιλήνης που αυθόρμητα κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να συμμετάσχουν στην μηχανοκίνητη πορεία εθνικής μνήμης του Ιστορικού ΟΧΙ κατά στο φασισμό και στο ναζισμό.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν δημιουργήσει από το πρωί ένα κλίμα εκφοβισμού , αποκλείοντας με κλούβες την πρόσβαση, αλλά δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει το πατριωτικό τσουνάμι.

Μεγάλος αριθμός από δίκυκλα και αυτοκίνητα τηρώντας τα μέτρα, πέρασαν με ελληνικές σημαίες από το κέντρο της Μυτιλήνης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα από ένα πολύπαθο μέρος που έχει υποστεί τα πάνδεινα από την παρουσία χιλιάδων παράνομα εισερχομένων μεταναστών.

 

Αποδοκίμασε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το πολεμικό  σκηνικό της ΕΛΑΣ:

Η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν πολίτες της Λέσβου κατά την διάρκεια ειρηνικής εκδηλώσεως στην Προκυμαία Μυτιλήνης. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία, ωστόσο κανέναν δεν τιμά να υπάρχουν « στιγμές έντασης» την σημερινή επετειακή ημέρα στην οποία εορτάζεται η Εθνική Ανάταση της 28ης Οκτωβρίου 1940 όπου η ενότητα, η περηφάνια και η απόδοση τιμών στους πεσόντες προγόνους μας πρέπει να κυριαρχούν.

 

Σχετικά Άρθρα

Παράταση του καύσωνα έως την Κυριακή με 40άρια

otavoice

Αποχώρησε με αιχμές ο Γιάννης Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ

otavoice

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

otavoice

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα

otavoice

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας ο Κ. Μητσοτάκης

otavoice

Φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της – Το όραμά της για την ΕΕ

otavoice