OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Γιατί η καμπάνια των Praktiker χρησιμοποιεί το σήμα των illouminati;

Τυχαίο γεγονός, δεν φαίνεται ως πιθανή εξήγηση μιας και η ταύτιση μιας αλυσίδας που απευθύνεται στο ευρύ κοινό δεν μπορεί να γίνεται με τέτοιο αμφιλεγόμενο τρόπο και αρνητικούς συμβολισμούς.

Η μεγάλη αλυσίδα ειδών σπιτιού, Praktiker στην νέα της καμπάνια χρησιμοποιεί το σήμα της μασονίας, γνωστό ως η πυραμίδα των illouminati και έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προκαλεί εντύπωση αυτή η επικοινωνιακή προσέγγιση που σίγουρα δεν είναι τυχαία. Ή κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν επικοινωνιακά και να αποσπάσουν την προσοχή ή κάποιοι εκ πεποιθήσεως επιχειρούν να λανσάρουν τα σύμβολα της μασονίας στις ευρύτερες μάζες που απευθύνεται η συγκεκριμένη εταιρίας με δεκάδες υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Οι Ιλλουμινάτι ή Πεφωτισμένοι ήταν μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα στη Βαυαρία. Στόχος της οργάνωσης ήταν η ανακάλυψη μυστικών για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πάμπολλοι μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν επίκεντρο την εικαζόμενη επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα και τις δραστηριότητές της, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας (παγκοσμιοποίηση).

Οι Ιλλουμινάτι  ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια και τα τέλη του 18ου αιώνα προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice