OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τραμπ: “Κερδίσαμε και δεν θα επιτρέψουμε να μας πάρουν τη μαγεία”

Ανέτρεψε τα προγνωστικά και εξευτέλισε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Η πολυδιαφημιζόμενη εκλογική κατάρρευση του, εξελίχθηκε σε νίκη κάνοντας μια ολική ανατροπή. Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών και δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει μια μαγεία, όπως είπε.

Με 213 εκλέκτορες έναντι 224 του αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν έχοντας σαφές προβάδισμα στις εναπομείναντες κρίσιμες πολιτείες Πενσυλβάνια, Τζόρτζια , Μίσιγκαν, Γουινσκόνσιν και Βόρεια Καρολίνα, θεωρεί ότι η νίκη του είναι καθαρή και δεν αλλάζει. Οι Ρεπουμπλικάνοι αν κερδίσουν αυτές τις πολιτείες θα εκλέξουν τουλάχιστον 274 εκλέκτορες. Στην Πενσυλαβάνια προηγούνται με 13 μονάδες, στο Μίσιγκαν με 6 μονάδες και στις υπόλοιπες με 2-3 μονάδες έχοντας καταμετρηθεί πάνω από το 90% των ψήφων.

“Ευχαριστώ τον αμερικανικό λαό για τη στήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να μας πάρει τη μαγεία. Και δεν θα το επιτρέψουμε. Ευχαριστώ την Πρώτη Κυρία, την οικογένειά μου, τον αντιπρόεδρο. Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή, κερδίζουμε παντού! Ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω να γιορτάσουμε. Μια τέτοια ψηφοφορία, μια τέτοια νίκη. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο και το Τέξας  με 700.000 ψήφους! Κερδίσαμε και τη Τζόρτζια!

Δεν πρόκειται να καταφέρουν να κλείσουν αυτή τη διαφορά, κερδίζουμε τη Βόρεια Καρολίνα. Θα ήταν ωραίο θα είχαμε και την Αριζόνα αλλά δεν τη χρειαζόμαστε! Βλέπω τα νούμερα να αλλάζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την Πενσιλβάνια, είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά! Δεν είναι μάχη ψήφο και ψήφο αυτή. Κερδίζουμε το Μίσιγκαν! Είδα τα νούμερα και είπα «ουάου», κερδίζουμε και το Γουισκόνσιν και δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά!

Κερδίζουμε παντού και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Είναι μια απάτη, μια νοθεία. Πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Θέλουμε το νόμο να εφαρμόζεται σωστά. Γι’ αυτό θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θέλουμε να βρουν μια ψήφο στις 04:00 πρωί και να την προσθέσουν».

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice