OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ασέβεια Γεωργιάδη: Φταίει ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικαίων, αλλά όχι η βλακεία των αρμοδίων

Κουνάει το δάκτυλο στην πληγωμένη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός των τηλεπαραθύρων

Ξαναχτύπησε ο Άδωνης Γεωργιάδης προσβάλλοντας τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την δική του ανεπάρκεια. Σχολιάζοντας σε τηλεποπτική εκπομπή ανέφερε ότι, «Ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων ευθύνεται για την κατάσταση στην πόλη». “Δεν πίστευαν ότι υπάρχει κορονοϊός” , ισχυρίστηκε ο κατ φαντασίαν υπουργός Ανάπτυξης, προσβάλλοντας μια ολόκληρη πόλη ως φαντασιόπληκτη και συνωμοσιολόγα.

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη είναι στο κόκκινο και μετρά καθημερινά νεκρούς ο ανεκδιήγητος υπουργός Ανάπτυξης σε ένα γνωστό παραλήρημα αμετροέπειας δεν σέβεται το κοινωνικό σύνολο και προκαλεί.

Τελικά στη χώρα για όλα φταίνε οι πολίτες που ενώ η τιτανοτεράστια κυβέρνηση Γεωργιάδη, τους παρέχει ιδανικές συνθήκες και δίχτυ προστασίας αυτοί συμπεριφέρονται με ανευθυνότητα.

Φταίνε οι εκκλησίες που κρατάνες κλειστές  , φταίνε τα παιδιά στις πλατείες αλλά δεν φταίει που άνοιξε το καλοκαίρι ανεξέλεγκτα τα σύνορα και γέμισε η Βόρεια Ελλάδα με ασθενούντες Βαλκάνιους. Δεν φταίει που κυκλοφορούσαν ελεύθερα από τις δομές μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα χιλιάδες υγειονομικές βόμβες. Ούτε φταίει το στριμωξίδι στα μέσα μεταφοράς που δεν φρόντισαν να μην συνωστίζεται το επιβατικό κοινό. Ούτε φταίει που εφάρμοσαν τα  υγειονομικά μέτρα,  με δυο μέτρα και σταθμά,  ανεχόμενοι οπαδικές και πολιτιστικές φιέστες.

Η Θεσσαλονίκη περιμένει πολιτικές ανάπτυξης κύριε Γεωργιάδη, όχι μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς ειδικά από εσάς που δεν φηημίζεστε για αυτό….

Σχετικά Άρθρα

Δέκα ερωταπαντήσεις για το ενεργειακό κόστος και τα νέα μέτρα στήριξης

otavoice

Έξι βουλευτές υποψήφιοι στην εκλογή νέου προέδρου της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

otavoice

Μπάιντεν: Θα εξέταζα να αποσυρθώ, εάν προέκυπτε ιατρικό πρόβλημα

otavoice

Γιατί η δήμαρχος του Παρισιού βούτηξε στον Σηκουάνα

otavoice

Φωτιά στο Σοφικό: Φόβοι για αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας

otavoice

Ρ. Μέτσολα: Οι προκλήσεις της Κύπρου είναι προκλήσεις της ΕΕ

otavoice