OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια σε κεντρικό δρόμο

Σε μια από τις κεντρικές οδούς των Βριλησσίων εκτυλίχθηκαν εικόνες από μαφιόζικη ταινία. Συγκεκριμένα στην οδό  Υμηττού στο ύψος ταχυφαγείου που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πεντέλης  σημειώθηκε ένοπλη επίθεση από αγνώστους με θύμα άνδρα, κάτοικο Βριλησσίων, που πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές , σε “υποθέσεις της νύχτας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vrilissiapress.gr, λίγο μετά τις 3.35 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια , άνδρας που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, δέχθηκε πυρά από αγνώστους και έπεσε νεκρός. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν  ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες γάζωσαν το θύμα μέσα από μια BMW την οποία στην συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

Άμεσα το σημείο της επίθεσης γέμισε από αστυνομικές δυνάμεις , που εξαπέλυσαν κυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κατάφθασε και ασθενοφόρο.

Εικόνα από το αυτοκίνητο των δραστών που πυρπόλησαν στη συμβολή των οδών Αϊδινίου και Φιλίππου στο πάτημα Χαλανδρίου.

Το προφίλ του θύματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που αναφέρει το τοπικό vrilissiapress.gr  το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος Βριλησσίων. Ήταν παλαιός γνώριμος στις αστυνομικές αρχές και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο νησί της Μυκόνου. Ήταν γνωστός για την ενασχόλησή του στον χώρο της νύχτας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το όνομα του θύματος της άγριας δολοφονίας είχε εμπλακεί σε αρκετές ποινικές υποθέσεις της νύχτας. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice