OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τραμπ: “Δεν πρόκειται να παραδοθούμε, ποτέ”

Βαριές κατηγορίες στους Ρεπουμπλικανούς κυβερνήτες σε Αριζόνα και Τζόρτζια, από τον Ντόναλντ Τραμπ, που τους χρεώνει ανικανότητα και ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Δημοκρατικών, ενάντια στο κόμμα τους.. Χαρακτηριστικά σε συγκέντρωση της εκστρατείας του για την νοθεία στις εκλογές που έγινε χθες στην Valdosta της Τζόρτζια ανέφερε: “Μεταξύ του κυβερνήτη Doug Ducey της Αριζόνα και του κυβερνήτη Brian Kemp της Τζόρτζια, το Δημοκρατικό Κόμμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο. Αγωνίζονται πιο σκληρά εναντίον μας από ό, τι οι Ριζοσπαστικές Αριστερές Δημοκρατίες. Αν ήταν μαζί μας, θα είχαμε κερδίσει ήδη και την Αριζόνα και την Γεωργία.  Λάβαμε περισσότερες ΝΟΜΙΜΕΣ ψήφους με διαφορά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρέξω, να κάνω εκστρατεία και να είμαι καλός (σπουδαίος!) Πρόεδρος – 100 % εξαρτάται από τις πολιτείες για να διαχειριστούν τις εκλογές. Οι Ρεπουμπλικανοί ΔΕΝ θα το ξεχάσουν ΠΟΤΕ αυτό“.

Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα ποτέ , δεν θα παραδοθούμε ποτέ”, φώναξε σε συγκέντρωση χιλιάδων υποστηρικτών του στην Valdosta της  Τζόρτζια , ο Ντόμναλντ Τραμπ που συνεχίζει τον αγώνα αμφισβήτισης της νίκης Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους αμερικανούς πολίτες να αντιδράσουν και να βοηθήσουν να αποκαλυφθέι η απάτη, όπως είπε: “Η απάντηση στην απάτη του Δημοκρατικού ψηφοφόρου δεν είναι να μείνεις σπίτι – αυτό θέλουν να κάνεις Πελόζι και Σούμερ. Αν θέλετε να εκδικηθείτε τους Δημοκρατικούς για τις προσπάθειες τους να κλέψουν τις Προεδρικές εκλογές, όπου παλεύουμε σκληρά, πρέπει να εμφανιστείτε και να ψηφίσετε σε αριθμούς ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice