OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αρνητές ή Αλγερινοί χούλιγκαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο Μετρό Ομονοίας;

Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών  που ξυλοκόπησαν χθες τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια είναι οι οι αρχές  και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή από την Αλγερία. Για το περιστατικό δόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας  από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών.

Οι δύο ανήλικοι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ, επειδή  κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Οι δύο νεαροί με πανομοιότυπο ντύσιμο αφού ξυλοκόπησαν αστραπιαία τον σταθμάρχη εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο  κινήθηκαν προς τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, επιβιβάσθηκαν σε συρμό και εξήλθαν από το Μοναστηράκι, όπου επεκτείνεται η έρευνα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του».

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, από όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κατάγματα στη γνάθο και στα πλευρά.

Τα πρόσωπα των δύο ατόμων που ξυλοκόπησαν βάναυσα σταθμάρχη του μετρό, χθες το μεσημέρι, στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας, έχουν καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας και, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και σύλληψή τους.

Ο ισχυρισμός πως πρόκειται για αρνητές της μάσκας δεν φαίνεται να ευσταθεί και μάλλον κάποιοι βιάστηκαν να δώσουν αυτή την διάσταση, κάνοντας φτηνή προπαγάνδα. Η ταυτότητα των δραστών που λειτούργησαν με μεθόδους συμμορίας υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα συμβάν παραβατικότητας και χουλιγκανισμού. Αν μάλιστα ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για Αλγερινής καταγωγής άτομα, η υπόθεση περιπλέκει. Ασυνόδευτα ανήλικα της μετανάστευσης ή μεταφερόμενοι εγκληματίες από την ανατολή;

Ακολουθεί το βίντεο με την εγκληματική επίθεση των “μπουμπουκιών”:

Σχετικά Άρθρα

Η συγχώνευση Αttica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής (live)

otavoice

Αλλαγή σκηνικού με βροχές και χαλαζόπτωση …σε περιοχές της Λάρισας

otavoice

Γεωμαγνητική καταιγίδα απειλεί τις επικοινωνίες – Πόσο θα διαρκέσει

otavoice

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τη συνεργασία Ρωσίας-Κίνας στην Αρκτική

otavoice

ΥΠΕΣ-Google: Κατάρτιση δημοσίων υπαλλήλων σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης

otavoice

Καιρός: Υποχώρηση του καύσωνα – Μέχρι 38 βαθμούς η θερμοκρασία

otavoice