OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για την αποχώρηση του με νόημα

Ήταν η έκπληξη του σημερινού ανασχηματισμού αφού η παρουσία του στο Υπουργείο Εσωτερικών χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, μιας και προχώρησε σημαντικές θεσμικές μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, ολοκλήρωσε τη νομοθεσία για την ψήφο των ομογενών και είχε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι που αποτυπώθηκε στις δημόσιες αναφορές των αυτοδιοικητικών στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Με ανάρτηση όλο νόημα ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος κάνει λόγο για το ” δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών, τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη κα στο κράτος”, υποδηλώντας εμμέσως την έκπληξη του για την απόφαση από την στιγμή που δεν έγινε κάποιος σαρωτικός ανασχηματισμός. Ούτε βέβαια τα ποιοτικά στοιχεία δικαιολογούν την απόφαση μιας και άλλη μέλη του υπουργικού συμβουλίου με αρνητική και μηδενική παρουσία παρέμειναν στις θέσεις τους. Μπορεί στη δήλωση του να τονίζει την ενότητα, πίσω από τις λέξεις όμως είναι εμφανής η δυσαρέσκεια.

“Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα που επικοινωνούν μαζί μου σήμερα”, επισημαίνει ο κ. Θεοδωρικάκος επιβεβαιώνοντας την αμηχανία που προκάλεσε στους αυτοδιοικητικούς κύκλους η εξέλιξη.

Οι κακές γλώσσες στην πολιτική πιάτσα μιλάνε για συντροφικό μαχαίρωμα….

Σχετικά Άρθρα

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice