OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν τις βίαιες μεθόδους της Μόσχας, κατά διαδηλωτών και δημοσιογράφων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν σήμερα τις «βίαιες μεθόδους» που χρησιμοποίσε η ρωσική αστυνομία εναντίον των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που διαδήλωσαν στη Ρωσία ζητώντας την απελευθέρωση του ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

«Οι ΗΠΑ καταδικάζουν κατηγορηματικά τη χρήση βίαιων μεθόδων εναντίον διαδηλωτών και δημοσιογράφων αυτό το Σαββατοκύριακο σε πόλεις σε όλη τη Ρωσία» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις.

Περισσότεροι από 2.500 διαδηλωτές συνελήφθησαν χθες σε όλη τη χώρα, κατά την διάρκεια διαδηλώσεων υπέρ του Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση OVD-Info.

Ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης που επιχειρήθηκε να δολοφονηθεί με δηλητηριασμό από το ρωσικό καθεστώς, βρίσκεται φυλακισμένος με αστείες κατηγορίες. Ενώ έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή μεταφερόμενος σε νοσοκομείο της Γερμανίας,μετά από διεθνή παρέμβαση, κατηγορείται πως ταυτόχρονα δεν παρουσιαζόταν δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Ρωσίας(;;;;). Αυτό πως θα μπορούσε να συμβεί, μόνο ο δικτάτορας Πούτιν γνωρίζει.

Σχετικά Άρθρα

Η Κάμαλα Χάρις, η προεκλογική της γραμμή: Η εισαγγελέας εναντίον «αρπακτικών κάθε είδους»

otavoice

Προκλητικός ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Ο Μαχμούντ Αμπάς θα παρακολουθεί τη Γάζα από μακριά

otavoice

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια αξίας άνω των 218 εκατ. ευρώ

otavoice

Νεπάλ: 18 νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου κατά την απογείωσή του

otavoice

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

otavoice