OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη Αχαΐα – Κλειστά σε Κοζάνη- Οι ανακοινώσεις

Κατά την επίσημη ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, ανακοινώθηκαν:

Αναβαθμίζονται στο βαθύ κόκκινο (πολύ αυξημένου κινδύνου) οι περιοχές του δήμου Ίλιδας της ΠΕ Ηλείας και του δήμου Κω.

-Υποβαθμίζονται από το βαθύ κόκκινο  σε απλό κόκκινο οι περιοχές: ΠΕ Αιτωλοακαρνίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Φθιώτιδας πλην των δήμων Λαμιέων και Λοκρών και οι δήμοι Κατερίνης, Αστυπάλαιας, Σκιάθου, Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας της ΠΕ Ευβοίας.

Ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη (μόνο με click away) και Αχαΐα (με click in shop και click away) , ενώ παραμένουν κλειστά τα μαγαζιά στην ΠΕ Κοζάνης.

Ανοίγουν από Δευτέρα 12 Απριλίου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ πλην των ΟΠΑΠ PLAY και των καταστημάτων που έχουν ηλεκτρονικά παιχνίδια.

-Το λιανεμπόριο συνεχίζει την λειτουργία του, αλλά αλλάζει το όριο ατόμων στα καταστήματα, καθώς αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων» και πλέον η αναλογία έχει ως εξής: “Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης”.

 

Σχετικά Άρθρα

Ζελένσκι: «Εποικοδομητική» η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ

otavoice

Συμπλοκή στο Λαύριο: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές ανηλίκων

otavoice

Χ. Δούκας: «Έχει ενοχλήσει βαθιά που μιλάω για τα πραγματικά προβλήματα της χωρας»

otavoice

Η Άλις Βάιντελ πρώτη υποψήφια καγκελάριος της Ακροδεξιάς στη Γερμανία

otavoice

Γιούχαραν τον εγκληματία Νετανιάχου στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

otavoice

Σφοδρός βομβαρδισμός στα προάστια της Βηρυττού-Ζωντανός ο Χασάν Νασράλα

otavoice