OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Νευροχειρούργος: “Ήμουν ένα βήμα πριν την εντατική, πήρα το φάρμακο και σε μια ώρα ήμουν εντελώς καλά”

Συγκλονίζει η περιγραφή του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη με την εμπειρία του ως ασθενή που νόσησε βαριά και βγήκε νικητής. “Συζητούσαν οι γιατροί αν θα μπω στην εντατική γιατί η κατάσταση μου είχε επιδεινωθεί και τότε μου έδωσαν να υπογράψω κάποια χαρτιά και μου χορήγησαν ένα φάρμακο και σε μια ώρα ήμουν εντελώς καλά, σαν να μην είχα τίποτα”. 

Αυτά ανέφερε στο XANAL Web TV και στο δημοσιογράφο Θάνο Κόκκαλη, ο νευροχειρουργός που επιβεβαίωσε την αγωγή που πολλοί επιστήμονες αναφέρουν , όπως ο γνωστός καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο η συγκεκριμένη αγωγή των μονοκλωνικών αντισωμάτων ή οποιαδήποτε άλλη δεν έχει ευρεία χρήση σε όλους τους νοσούν τες ασθενείς, για να έχουμε χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας. Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι υψηλού κόστους, χωρίς όμως να συνυπολογίζουν το κόστος νοσηλείας σε ΜΕΘ, πως δεν υπάρχει μαζική παραγωγή, ενώ στις αρχές επικαλούνταν πως είναι δοκιμαστική η χρήση του. Σε πολλές χώρες τα ποσοστά ίασης σε νοσηλευόμενους είναι πολύ υψηλότερα από ότι στην Ελλάδα και το ερώτημα είναι αν αυτό οφείλεται στον τρόπο διαχείρισης.

https://youtu.be/gplGK4UXf2c

«Το mRNA ξέρουμε ότι δημιουργεί ακίδα. Δυστυχώς από την αρχή δεν τα ξέραμε όλα. Η ίδια η ακίδα μας δημιουργεί βλάβες ανάλογες με αυτές που κάνει ο διαβήτης και το τσιγάρο, κάνει θρομβώσεις και κάνει και μία μορφής καρδιοπάθεια. Επίσης έχουν εμφανιστεί περιστατικά με κίρρωση, έχει καταστραφεί το συκώτι», ανέφερε σε συνέντευξη του στον Flash 99.4, ο καθηγητής Κλινικής Φαραμακολογίας του ΑΠΘ.

Για το θέμα των εμβολίων και του κινδύνου από τις παρενέργειες αλλά και για τα φάρμακα κατά του κορονοϊού, τοποθετήθηκε ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας και στο “Θεσσαλία Τηλεόραση”.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice