OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

“Μακεδονία είναι μόνο μια”- Τρία χρόνια από την βίαιη επίθεση στο Πισοδέρι

7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ …

Χιλιάδες Έλληνες διαδηλώνουν κατά της προδοτικής συμφωνίας Ζάεφ-Τσίπρα, που την ίδια ώρα επισημοποιείται στις Πρέσπες, μόλις 30 χιλιόμετρα πιο μακριά. Η επίθεση των δυνάμεων του καθεστώτος Τσίπρα είναι βάρβαρη και δολοφονική. Οι εντολές είναι ξεκάθαρες. Κανένα έλεος, βαράτε στο ψαχνό, δεν θα περάσει κανένας.

Δεκάδες πολίτες τραυματίζονται ενώ τα χημικά σκεπάζουν όλη την περιοχή… γυναικόπαιδα, ιερείς γίνονται στόχος των δυνάμεων καταστολής.

Το OTAVOICE δεν αναγνωρίζει την Συμφωνία της απάτης και δεν χρησιμοποιεί την ονομασία που έδωσαν οι παραχαράκτες της Ιστορίας. Συνεχίζει να τα αποκαλεί στα δημοσιεύματα του ως Σκόπια.  Βόρεια της Μακεδονίας υπάρχουν μόνο τα Σκόπια, μείγμα αλβανικό και βουλγάρικο.

Τρία χρόνια μετά το έγκλημα συνεχίζεται και οι δήθεν μακεδονομάχοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας, πέταξαν τις μάσκες τους. Το πολιτικό σύστημα είναι συνένοχο και σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η Συμφωνία του βούρκου παρέδωσε ταυτότητα και γλώσσα, στους κλεφταποδόχους της ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έδωσε οντότητα σε ένα συνονθύλευμα κατσαπλιάδων που τον περασμένο αιώνα κατέσφαξαν χιλιάδες Μακεδόνες.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πριν τρία χρόνια άνοιξε την Κερκόπορτα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σήμερα αποδέχεται και εφαρμόζει πιστά το έγκλημα κατά της χώρας.

Δεν τελείωσε τίποτα, χάθηκε μια μάχη, με υπαιτιότητα των επίορκων, αλλά ο πόλεμος δεν τελείωσε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

Σχετικά Άρθρα

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

otavoice

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα

otavoice

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας ο Κ. Μητσοτάκης

otavoice

Φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της – Το όραμά της για την ΕΕ

otavoice

Κιρ Στάρμερ και Σάιμον Χάρις δεσμεύτηκαν να «αναθερμάνουν» τη συνεργασία των χωρών τους

otavoice

Νάνσι Πελόσι σε Μπάιντεν: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τον Τραμπ

otavoice