OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ – “Οι μετανάστες θα λύσουν την υπογεννητικότητα και την ανανέωση πληθυσμού”

Πρόεδρος των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων. Αυτό είναι το σχέδιο τους.

Προεδρική αθλιότητα που δεν έχει όμοιο της από την αμφιλεγόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και των κύκλων της σάπιας ελίτ που επιθυμούν να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση, για να υλοποιηθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλώντας σε εκδήλωση σχετική με το θέμα του δημογραφικού, που διοργάνωσε η Eurobank, άνοιξε απροκάλυπτα τα χαρτιά της και σε ένα ανθελληνικό παραλήρημα διατύπωσε τη θέση πως: «είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Για την  κ. Σακελλαροπούλου, που πυκνά συχνά προκαλεί με τις θέσεις της και την συμπεριφορά της, η ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων σημαίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων, με μεταφερόμενους “μετανάστες” από τα διεθνή κυκλώματα δουλεμπορίας. Σημαίνει η υιοθέτηση της ευρωπαϊκής πολιτικής για μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών, εξου και η πολιτική Μηταράκη  που δημιουργεί κέντρα-πόλεις μεταναστών σε όλη την επικράτεια.

Η πρώτη πολίτης της χώρας υιοθετεί την λογική ανοίξτε τα σύνορα να λύσουμε το δημογραφικό. Να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια άμορφη μάζα πολιτών χωρίς κοινή ρίζα, γλώσσα , ιστορία , πολιτισμό. Πρόκειται για ύψιστη αθλιότητα που ξεγυμνώνει τους υποτελείς πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της χώρας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συστηματικά μετατρέπουν την Ελλάδα σε τριτοκοσμική αποικία.

Δεν είναι τυχαία η επίθεση στην Ορθοδοξία, που χρησιμοποιήθηκε μέχρι και η επιδημιολογική κρίση, αφου αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια ισλαμοποίησης, πολιτιστικής ισοπέδωσης και εθνικής αμνησίας. Οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζονται σαν να είναι απλά «εξαρτήματα» που για κάποιους… αδιόρατους λόγους βγαίνουν ελαττωματικά και μειώνονται με γοργή ταχύτητα. Και η πιο «αποτελεσματική» λύση, είναι η εισαγωγή νέων, δωρεάν «εξαρτημάτων» που θα… απογειώσουν την οικονομία και θα λύσουν το δημογραφικό.

Για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ακολουθείται μια πολιτική εξόντωσης των πολυτέκνων και με πρόσχημα τα μνημόνια, ακυρώθηκαν προνόμια που ενίσχυαν τις πολύτεκνες οικογένειες. Αντί η Σακελλαροπούλου να κάνει έκκληση, εκφράζοντας τους Έλληνες πολίτες,  να ενισχυθεί με άμεσες πολιτικές η ελληνική οικογένεια και να πριμοδοτηθούν τα νέα ζευγάρια, θεωρεί ως λύση την αναπαραγωγή Σομαλών, Πακιστανών, Ιρακινών, Κογκολέζων και Αφγανών.

Αντί να μιλήσει για τα χιλιάδες ελληνόπουλα που έφυγαν στο εξωτερικό, αντί να μιλήσει για επαναπατρισμό, αναδεικνύει  ως εθνική λύση τους εισαγόμενους τριτοκοσμικούς εποίκους.

Παραιτείστε την αλλιώς θα είστε συνένοχοι. Εσείς διακομματικά μας την επιβάλατε, δεν την εξέλεξε ο λαός. Είναι βέβαιο ότι η Σακελλαροπούλου, δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, άλλωστε μια ΠτΔ δεν μπορεί να έχει προσωπικές απόψεις, αλλά αυτές εκφράζουν θεσμικά το κράτος, αλλά αυτούς που την επέλεξαν και είναι και τα δυο μεγάλα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η σύμπνοια Μητσοτάκη -Τσίπρα στο πρόσωπο της Σακελλαροπούλου δεν είναι καθόλου τυχαία και αποκαλύπτει πως υπάρχει κοινή γραμμή, όπως κοινή γραμμή υπάρχει στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και στην εφαρμογή της.

Κυρία Σακελλαροπούλου, παραιτήσου, δεν εκφράζεις τον Ελληνισμό, δεν εκφράζεις τους Έλληνες πολίτες και την μεγάλη ιστορική τους διαδρομή και παρακαταθήκη. 

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί σήμερα 18 φάροι σε όλη τη χώρα

otavoice

Τήλος: Εντοπίστηκαν 59 αλλοδαποί – Επιχείρηση διάσωσης εγκύου

otavoice

Αναχαιτίστηκε ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Κιέβου

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου – Εκκένωση της περιοχής

otavoice

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice