OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Κορυφώνεται η θρασύτατη τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη- Ετοιμάζουν διαδήλωση στην Ξάνθη(βιντεο)

Συνεχίζεται η ωμή και απρόκλητη τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη, με αφορμή την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να απορρίψει την χρήση του όρου “τουρκικός-ή” σε μειονοτικά σωματεία, επειδή αντιτίθεται στην συμφωνία της Λωζάννης και αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχίας.

Όπως αποκαλύψαμε χθες οι γνωστοί κύκλοι που κατευθύνονται από την Άγκυρα, τον ψευτομουφτή Μετέ και το προξενείο της Κομοτηνής προωθώντας σενάρια περί τουρκικής μειονότητας και Ανεξαρτησίας της Θράκης, ετοιμάζουν διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, το ερχόμενο Σάββατο αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική Δικαιοσύνη και προκαλώντας κλίμα αναστάτωσης με απρόβλεπτες συνέπειες.  Γκρίζοι Λύκοι και πράκτορες της ΜΙΤ οργιάζουν και ξεσηκώνουν το μειονοτικό στοιχείο.

Η ελληνική πλευρά, αν και το θέμα έχει γίνει γνωστό, δεν έχει λάβει κάποια απόφαση, για να αποτρέψει μια τόσο προκλητική ενέργεια που αντίκειται στην συνταγματική νομιμότητα και στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Πολλές φορές οι εισαγγελείς έχουν κινηθεί για να απαγορεύσουν εκδηλώσεις και μάλιστα εθνικού χαρακτήρα, όπως οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου με πρόσχημα τον κορονοϊό. Εδώ η εισαγγελία της Ξάνθης δεν γνωρίζει για την σχεδιαζόμενη εκδήλωση και δεν εκτιμά πως είναι παράνομη και δυναμιτίζει επικίνδυνα το κλίμα στην περιοχή; Θα επιτραπεί να κυκλοφορήσουν διεθνώς εικόνες “τούρκων” που θα καταγγέλλουν μέσα σε ελληνικό έδαφος τη χώρα για παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Το ρεπορτάζ τουρκικού καναλιού TRT HABER που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό της μεθόδευσης που επιχειρούν τα φερέφωνα του καθεστώτος Ερντογάν. Η χώρα μας παρουσιάζεται σαν δυνάστης της υποτιθέμενης ¨τουρκικής” μειονότητας στην Θράκη και όλα αυτά την ώρα που σε ευρωπαϊκό επίπεδο κάνουμε τα στραβά μάτια για να μην δυσαρεστηθούν οι συνεταίροι της Άγκυρας.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice