OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής από τα συντρίμμια της Φλόριντα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε πριν από μερικές μέρες στη Φλόριντα ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, ο ομογενής φοιτητής που μέχρι πρόσφατα συγκαταλεγόταν στη λίστα των αγνοουμένων.

Σύμφωνα με το CNN, η σορός του άτυχου Ανδρέα ήταν ανάμεσα σε εκείνες που ανασύρθηκαν εχθές, Τετάρτη, από τα συντρίμμια του κτιρίου. «Ο γιος μου ήταν το πιο δυνατό άτομο που γνώριζα και για μένα ήταν τα πάντα. Είχαμε τόσα σχέδια για το μέλλον του», ανέφερε η μητέρα του Τίνα Γιαννιτσοπούλου μιλώντας στο NBC News λίγο αφότου οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν νεκρό το γιο της. Όλοι οι φίλοι του πήγαν στα συντρίμμια και φώναζαν το όνομά του. Ο Γιαννιτσόπουλος είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο γιατί είχε επισκεφθεί τον νονό του, δήλωσε ο Τζόζεφ Μαλούφ, πρώην προπονητής του Γιαννιτσόπουλου στο λύκειο Σεντ Τόμας του Χιούστον.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ξαφνική κατάρρευση πολυκατοικίας μπροστά στη θάλασσα στη Φλόριντα, ο απολογισμός έγινε ακόμη πιο βαρύς, φθάνοντας τους 18 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, ενώ πάνω από 140 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη και η ελπίδα πως θα βρεθούν επιζήσαντες αργοσβήνει κάθε ώρα και κάθε ημέρα που περνάει.

Το δωδεκαώροφο κτίριο, τμήμα των λεγόμενων Champlain Towers, κατέρρευσε μέσα σ’ ένα σύννεφο σκόνης την περασμένη Πέμπτη γύρω στη 01:20 την νύχτα και είναι μια από τις χειρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί σήμερα 18 φάροι σε όλη τη χώρα

otavoice

Τήλος: Εντοπίστηκαν 59 αλλοδαποί – Επιχείρηση διάσωσης εγκύου

otavoice

Αναχαιτίστηκε ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Κιέβου

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου – Εκκένωση της περιοχής

otavoice

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice