OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Στ. Μάνος: Αναπόφευκτη η χρεοκοπία, με ευθύνη της κυβέρνησης… απογείωσε το δημόσιο χρέος στο 215%

Παρέμβαση του Στέφανου Μάνου βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.  Ο υπέρμαχος και κύριος εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα και θερμός υποστηρικτής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξη του στο iefimerida.gr βλέπει αναπόφευκτη την χρεοκοπία της Ελλάδος, με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης η οποία έχει απογειώσει το δημόσιο χρέος στο ιλιγγιώδες επίπεδο του 215%!

Ο Στέφανος Μάνος που κατά καιρούς έχει δημιουργήσει θόρυβο με τις θέσεις του, μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ανέστη, θεωρεί πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εκτροχιάσει δημοσιονομικά τη χώρα και προειδοποιεί πως έρχονται δύσκολες στιγμές για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες.

Για τον κρίσιμο τομέα της Ανάπτυξης ο κ Μάνος  χαρακτηρίζει τον αρμόδιο Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη ως τον πλέον αποτυχημένο υπουργό, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα κανάλια ενώ δεν κάνει τίποτα για το χαρτοφυλάκιο του, που για τον πρώην υπουργό θεωρείται κομβικό.

Εντύπωση προκαλεί η άποψη που εκφράζει για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον οποίο θεωρεί ως εξαιρετικά επιτυχημένο υπουργό, που όμως κάποιοι συστηματικά προσπαθούν να αποδομήσουν, μέσα από την κυβέρνηση. Η διαπίστωση αυτή έρχεται να ενισχύσει την εντύπωση που είναι διάχυτη για αντικρουόμενα κέντρα αποφάσεων και για υιοθέτηση θέσεων της ομάδας ΕΛΙΑΜΕΠ κυρίως στα ελληνοτουρκικά, που δημιουργούν κλίμα εσωτερικής αντιπαράθεσης, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ να μην είναι αρεστός σε συγκεκριμένους κύκλους στο Μαξίμου.

Οι Γεραπετρίτης Σκέρτσος έχουν δείξει πως δεν κινούνται στην γραμμή Δένδια και πυκνά συχνά έχουν δημιουργήσει θέματα με δηλώσεις τους, για τις οποίες είχαν την απόλυτη κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου.

Είχε προηγηθεί μια ακόμη επίθεση του Στέφανου Μάνου με αφορμή τους χειρισμούς στην επιδημιολογική κρίση, απαιτώντας από τον πρωθυπουργό να πει την αλήθεια στο λαό.

Το δεύτερο χτύπημα δεν είναι τυχαίο και δείχνει πως στο πολιτικό παρασκήνιο το κλίμα είναι θερμό και κρύβει εκπλήξεις. Ο εναγκαλισμός της σημερινής ηγεσίας με το σύστημα Σημίτη έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε παραδοσιακά στελέχη, που δεν κρύβουν την ενόχληση τους και την ανησυχία τους για την πολιτική μετάλλαξη που υφίσταται η παράταξη.

Πηγή πληρ. iefimerida

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice

Έξι νεκροί στο νότιο Λίβανο από Ισραηλινή επιδρομή

otavoice