OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σοκ στον Πύργο! Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός οφθαλμίατρος Αλέξης Κόρδας

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Πύργου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του διακεκριμένου και γνωστού ιατρού Αλέξη Κόρδα.

Ο Αλέξης Κόρδας ανασύρθηκε νεκρός, από το ταξί που επέβαινε όταν αυτό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μικρό φορτηγάκι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου που σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews παραβίασε σηματοδότη STOP. Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό Πυργιώτη γιατρό, συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το πρωί σε διασταύρωση στο Κατσικάρι, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Το όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά τη σύγκρουση κατέληξε στο παρακείμενο αποστραγγιστικό αυλάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εργαζόμενοι που επέβαιναν σε αυτό. Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η πιθανότητα ο θάνατος του άτυχου γιατρού που ήταν ακαριαίος, να έχει επέλθει από αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο, λόγω της έντασης του τρακαρίσματος. Η νεκροψία αναμένεται να δώσει απαντήσεις, για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο Αλέξης Κόρδας είχε διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Τουρισμού στην πρώτη αιρετή ΝΑ (επί νομαρχίας Ράλλη), Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Ν.Ο.Δ.Ε – Ν.Δ. Ηλείας, μέλος τόσο του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, όσο και του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου. Ακόμη, είχε διατελέσει πρόεδρος στον Πανηλειακό.

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί σήμερα 18 φάροι σε όλη τη χώρα

otavoice

Τήλος: Εντοπίστηκαν 59 αλλοδαποί – Επιχείρηση διάσωσης εγκύου

otavoice

Αναχαιτίστηκε ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Κιέβου

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου – Εκκένωση της περιοχής

otavoice

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice