OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Το έγκλημα της μίζας, στην Πατρών Πύργου συνεχίζεται-Νεκρή 26χρονη έγκυος

Δεν έχει τέλος η εκατόμβη αθώων από την εγκληματική αδράνεια και ανευθυνότητα των κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας που ένα έργο ζωής και θανάτου για χιλιάδες πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έχει καρκινοβατήσει στα εργολαβικά συμφέροντα και στις πολιτικές σκοπιμότητες. Ηθικοί αυτουργοί αυτοί που υποτίθεται ορκίστηκαν να υπηρετούν την κοινωνία και να δίνουν λύσεις, να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Παρόλες τις χλιαρές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών η κατάσταση παραμένει ίδια, το καθεστώς της μίζας νικά την ανθρώπινη ζωή και δυστυχώς χάνονται νέοι άνθρωποι εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής στην Ηλεία, κυβέρνησης και αρμόδιων κρατικών φορέων.

Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική «καρμανιόλα» της Πατρών-Πύργου, καθώς η 26χρονη Ελευθερία Γεωργοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν 6 μηνών έγκυος, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από θανατηφόρο δυστύχημα μετά τα φανάρια της Βάρδας, κοντά στο Ψάρι! Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ο σύζυγός της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 26χρονη κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, λίγο πριν από τις 6:30μ.μ. το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος οδηγούσε, και το 5χρονο παιδί τους, με κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η άτυχη Ελευθερία υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, διαλύθηκε ολοσχερώς. Ο τραυματισμένος σύζυγός της διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας κι από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στον Πύργο, ενώ το ανήλικο παιδάκι διακομίστηκε επίσης στο ΚΥ Βάρδας με ιδιωτικό όχημα και από εκεί αναμενόταν να διακομιστεί στο Καραμανδάνειο για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Λεχαινών για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά και ρυθμίστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ήλιδας, οι οποίοι διενεργούν και την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Καραμανλή πόσα ακόμη θύματα θα θρηνήσει η ηλειακή γή; Κύριοι βουλευτές της Ηλείας, κοιμάστε ήσυχοι με τόσο αθώο αίμα να κυλάει στους δρόμους της περιφέρειας σας; Κύριοι Αυτοδιοικητικοί και παραγωγικοί φορείς , πόσο ακόμη θα αφήνουμε να χάνονται οι γονείς, τα αδέρφια τα παιδιά μας; 

Πηγή πληρ. proini.gr

Σχετικά Άρθρα

Ιορδανία: Η Royal Jordanian αναστέλλει τις πτήσεις της στη Βηρυτό

otavoice

Νέα πυρκαγιά στον Όλυμπο, στην περιοχή του Λιτόχωρου – Έντονη ανησυχία

otavoice

Το φάσμα της λειψυδρίας πλανάται πάνω από την Αττική

otavoice

Διαμαρτυρία για τα τροχαία δυστυχήματα στα Χανιά – Έκλεισαν την Εθνική οδό

otavoice

Οι ΗΠΑ «θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται»

otavoice

Γερμανία: Συνέλαβαν τον ύποπτο της αιματηρής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

otavoice