OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερος ο “χάρος” που πήρε τη ζωή του 47χρονου διανομέα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής που το το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, στην Θεσσαλονίκη στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου. Μια απόφαση που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο αλλά και στους συναδέλφους του θύματος.

Σαν τον χάρο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια και στο τρίτο κόκκινο φανάρι που επέλεξε να μην σταματήσει, έγινε το κακό, καθώς εκείνη την ώρα ο 47χρονος διανομέας που κινείτο με τη μηχανή του, πέρασε κανονικά τη διασταύρωση με πράσινο.

Ο νεαρός που σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές με πράξεις του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα χθες Κυριακή, για το τροχαίο που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη και όλο το Πανελλήνιο και έκοψε το νήμα της ζωής σε ένα βιοπαλαιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος(;). Προφανώς δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής (αν και προσπάθησε να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος), ούτε ότι μπορεί να επαναλάβει την πράξη του και ότι είχε παρελθόν…υπάρχουν, δε, αναφορές ότι αφενός ο 21χρονος έκανε “κόντρες” με άλλο αυτοκίνητο και αφετέρου ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

Αυτά είναι από τα προκλητικά και παράδοξα του νομικού μας συστήματος, καθώς επίσης ότι δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα στοιχεία του. Αντιθέτως διαπομπεύονται πρόσωπα για ψύλλου πήδημα.

 «Αυτός ο άνθρωπος εκείνο το βράδυ βγήκε έξω για να θερίσει ζωές. Πρέπει να πάει για κακούργημα. Δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος και οι οικογένειες να κλαίνε», ανέφερε συνάδελφος του άτυχου διανομέα.

 «Άλλος ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα, δεν περιμέναμε ο οδηγός να αφεθεί ελεύθερος, εμείς περιμέναμε αν μη τι άλλο την στήριξη του νόμου», σημείωσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «θα πεθαίνουμε σαν σκυλιά στον δρόμο στο τέλος».

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τα λόγια του συγκλονίζουν. “Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στη συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο φανάρι. Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος”.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοι του άτυχου διανομέα είχαν προγραμματίσει για τις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Ο «εκλεκτός» του Τραμπ: Ποιος είναι ο Τζέι Ντι Βανς που επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο

otavoice

Ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η προετομασία για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

otavoice

Σουδάν: Έκκληση προς τον ΟΗΕ απευθύνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

otavoice

Μεντβέντεφ: Casus belli για τη Ρωσία η ένταξη της Ουκρανίας στο NATO

otavoice

Ιράν: Απορρίπτει τις κατηγορίες περί ιρανικού σχεδίου συνωμοσίας

otavoice

Στο «κόκκινο» σήμερα και αύριο ο υδράργυρος – Πότε θα δροσίσει

otavoice