OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ), θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα εμπορικά θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ενίσχυση δρομολογίων σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Στην ενίσχυση δρομολογίων σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο προχωρά ο όμιλος ΟΑΣΑ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποδεικνύοντας «την έμπρακτη στήριξή του, όχι μόνο στους επιβάτες, αλλά και στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

Ειδικότερα, σήμερα και κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ. Αντίστοιχα τα δρομολόγια του μετρό, θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση με έκτακτους συρμούς, ενώ η συχνότητα στις ώρες αιχμής στις γραμμές 2 & 3 θα παραταθεί έως τις 19:00.

Ενημέρωση για την έκτακτη ενίσχυση των δρομολογίων σήμερα παρέχεται στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr).

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice