OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Η κυβέρνηση υπέδειξε και επέβαλε στον Τσίπρα την διαγραφή Κουρουμπλή

Διαγραφή σωσίβιο στον Πρωθυπουργό

Μια διαγραφή που υπέδειξε και κατ ουσίαν επέβαλε το Μέγαρο Μαξίμου και αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Εκεί που ήταν στριμωγμένη πολιτικά και ηθικά η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτοντας στην παγίδα προχώρησε στην διαγραφή από την ΚΟ του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος στην ομιλία του στη Βουλή εξαπέλυσε δρυμία επίθεση κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι οι χειρισμοί της, οδήγησαν στην δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων.

Μόνο που είναι υποκριτικό να διαγράφεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την ώρα που όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για πολιτικές ευθύνες στην καθημερινή εκατόμβη νεκρών. Ο κ. Κουρουμπλής δεν είπε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από όσα αναφέρουν τα επίσημα χείλη της Κουμουνδούρου.

Γιατί λοιπόν θυσιάζεται σαν Ιφιγένεια ο βουλευτής, την ώρα που η κοινωνία βράζει από τις αποκαλύψεις της έκθεσης Τσιόδρα-Λύτρα;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απέστειλε επιστολή στο προεδρείο της Βουλής, με την οποία γνωστοποιεί ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας, αναφέρει η ανακοίνωση του προεδρίου της Βουλής.

 “Είπα αυτό που έλεγε η συνείδησή μου. Δεν χαρακτήρισα κανέναν δολοφόνο. Η βουλή δεν είναι ποινικό δικαστήριο, είναι πολιτικό όργανο. Και οι πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση στον χώρο της υγείας αποδεικνύονται δολοφονικές για χιλιάδες ανθρώπους. Είπα ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές”, αναφέρει στην πρώτη αντίδρταση του στο enikos.gr ο διαγραφέντας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Όταν πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε έναν χρόνο, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι υπάρχουν φάρμακα, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα, που δεν χρησιμοποιούνται εγκαίρως.

Σχετικά Άρθρα

Αιματοκύλισμα στην Χαν Γιουνίς: 70 άτομα σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιθέσεις

otavoice

Μαγιόρκα: «Όχι στον υπερτουρισμό» – Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους

otavoice

«Συναγερμός» για τη λειψυδρία – «Καμπανάκι» για τα αποθέματα νερού στην Αττική

otavoice

Πυρκαγιά στη Βρυσιά Ρόδου – Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις

otavoice

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε εντολή εκκένωσης μέρους της Χαν Γιουνίς για να επέμβει

otavoice

Μακρόν: Η Γαλλία είναι πολύ περήφανη που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες

otavoice