OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Κωμωδία και κυβερνητικό άλλοθι: Χτύπησαν ξανά οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και η «Συνταγματική Αστυνομία»

Συνεχίζεται το show με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» … Χθες στη Θεσσαλονίκη, σήμερα λέει κάπου στην Πιερία συνέλαβαν διευθυντή σχολείου με χειροπέδες. Τελικά είναι γραφικοί, είναι σχιζοφρενείς ή στημένοι και εντεταλμένοι;  Δίνει ρέστα το σύστημα για να περιθωριοποιηθεί η οποιαδήποτε αντίθεση της κοινωνίας στις ακραίες επιλογές της κυβέρνησης, για να ξεδιπλωθεί η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση και προφανώς κάποιες μεμονωμένες ομάδες έχουν αναλάβει το ρόλο του επαγγελματία αρνητή.

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σε Γυμνάσιο του Αιγινίου, στην Πιερία από “αρνητές του κορονοϊού” και την αυτοαποκαλούμενη «Συνταγματική Αστυνομία».

Συγκεκριμένα, ομάδα πέντε ατόμων που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασε χειροπέδες και «συνέλαβε» τον διευθυντή του Γυμνασίου του Αιγινίου. Μάλιστα, τον παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με την κατηγορία του… προδότη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr.

Οι “μαϊμού αστυνομικοί” επικαλέστηκαν πως το σχολείο τηρεί, ως οφείλει από τη νομοθεσία, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν αφήνει μαθητές να εισέρχονται χωρίς μάσκα και self test στο σχολικό συγκρότημα.

Το περιστατικό συνέβη, λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και αφού τον αποκάλεσαν προδότη τού πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή.

«Ο τέλειος παραλογισμός, οι παράνομοι οδήγησαν στον νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον StatusFm ο δήμαρχος. «Καταλαβαίνετε την ψυχολογία αυτού του ανθρώπου που δεν ήξερε πού θα τον οδηγήσουν» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το ακραίο αυτό συμβάν έρχεται να συμπληρώσει τη συνεχιζόμενη δράση της ομάδας αυτής που προσπαθεί να οικειοποιηθεί μια κοινωνική αντίδραση και να περάσει στρεβλά μηνύματα τα οποία εξυπηρετούν ξεκάθαρα αυτούς που δήθεν πολεμά. Μόνο σε κωμωδία μπορεί να αναχθεί αυτή η κακόγουστη θεατρική παράσταση, που δεν είναι διόλου τυχαία και αθώα.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο Τετάρτη «πετάει» για Παρίσι η ελληνική ολυμπιακή αποστολή

otavoice

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών

otavoice

Γ.Γ. ΟΗΕ – Ολυμπιακοί Αγώνες: «Καλώ όλους να καταθέσουν τα όπλα, ειρήνη για όλους»

otavoice

Σκηνικό έντασης στήνει η Τουρκία νότια Καρπάθου-Κάσου

otavoice

Πανελλαδικές 2024: Σε ποιες σχολές αναμένεται άνοδος και σε ποιες πτώση

otavoice

Η συγχώνευση Αttica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής (live)

otavoice